- Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci derecesi çok iyiymişb650 gaming plus kullanıyorum 5-6k civarına almıştım bende gayet işimi görüyor işlemci 70 derece üstüne çıkmıyor sıvı soğutmamda yok hava soğutma var phantom spirit
İşlemci derecesi çok iyiymişb650 gaming plus kullanıyorum 5-6k civarına almıştım bende gayet işimi görüyor işlemci 70 derece üstüne çıkmıyor sıvı soğutmamda yok hava soğutma var phantom spirit
boşuna demiyorum phantom spirit 240mm leri tokatlıyor diyeİşlemci derecesi çok iyiymiş
kesinlikle katılıyorum ben alırkende bi kaç kişi böyle demişti siz bile olabilirsiniz hatırlamıyorum güvenip almıştımboşuna demiyorum phantom spirit 240mm leri tokatlıyor diye![]()
Yeni çıkan kartlara bakmayın 6900 xt bakabilirsiniz çok güçlü kart 4070 ten saf güç olarak daha güçlü7 bakır borulu versiyon 7500f i 80lerden 50-60 arasına indirmişti inanılmaz bir şey gerçektwn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz inceledim 7800x3d de 14k civarında bulduklarım hep taksit imkanı bulursam sanırım sıfır alacağım anakartı dediğiniz gibi yaptığım için 5000 liralık bir düşüş oldu. Ekran kartı için hala bir şey düşünemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkinci el ekran kartı piyasası ne olmuş böyle 30klık kartı 12ye bulabiliyordum şimdi 4-5kdan fazla oynamıyor sıfır ile fiyatı
Zamanında kullanmıştım çok iyi kart ama rtx performansı yetersiz gelmişti :/Yeni çıkan kartlara bakmayın 6900 xt bakabilirsiniz çok güçlü kart 4070 ten saf güç olarak daha güçlü