Yardım 7690LİRAYA BU SSD SİPARİŞİNİ OLUŞTURUYORUM.

Xpg S70 Modelinin nesi var Adamı telaşlandırmayın KC3000 ile Ayni ssdler zaten ikisininde kontrolculeri benzer kalitede
her şey kontrolcüde mi bitiyor güzel kardeşim örneğin bunların twb değerleri var ömrü, IOPS değerleri var hatta şuan baktım Fury renegade bile 3999TL bence yaptığınız hatayı kabul edin kaç liradan aldi adam o ssd yi

her şey kontrolcüde mi bitiyor güzel kardeşim örneğin bunların twb değerleri var ömrü, IOPS değerleri var hatta şuan baktım Fury renegade bile 3999TL bence yaptığınız hatayı kabul edin kaç liradan aldi adam o ssd
Kanka IOPS değerleri olarak biri 740 digeri 900

Tbw si biri 740 diğeri 800 ne saçmaliyorsun ya sen o ssdye bakmadan mi uaziyorsun bunlari
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka Xpg ile karistirdigiji dusunerek bilgisizligine veriyorum
her şey kontrolcüde mi bitiyor güzel kardeşim örneğin bunların twb değerleri var ömrü, IOPS değerleri var hatta şuan baktım Fury renegade bile 3999TL bence yaptığınız hatayı kabul edin kaç liradan aldi adam o ssd yi

exceria pro asus prime b650mk nın stok ssd soğutucusuyla kullanılsa çok ısınır mı ? exceria plus g3 mü almalıyım yoksa pro mu karar veremedim bu ısı sorunu yüzünden
ben b650 tomahawk ile sorun yaşamadım ama çok ısınıyor diyen de var bilemedim test etmek lazım

Geri