Ekran kartımdan daha pahalı evetHocam bu kadar pahalı bir ssd almaya değer mi
Gen5 destekleyen soğutuculu bir anakartın varsa uzun vadeli olur ama bilmiyorum değer mi 1 tb içinEkran kartımdan daha pahalı evet![]()
Bana 512 bile yeter fazla olsun diye 1tb seçtim.Gen5 destekleyen soğutuculu bir anakartın varsa uzun vadeli olur ama bilmiyorum değer mi 1 tb için
siz sistemi satmıyor muydunuzBana 512 bile yeter fazla olsun diye 1tb seçtim.
Evet ilanda ama ilanda diye kullanmayayım mı ssd yok şuan mecbur alıcam bir tanesiz sistemi satmıyor muydunuz
Evet ilanda ama ilanda diye kullanmayayım mı ssd yok şuan mecbur alıcam bir tane
Hocam sırf almak için bu ssd alınmaz benceEvet ilanda ama ilanda diye kullanmayayım mı ssd yok şuan mecbur alıcam bir tane
Hocam sırf almak için bu ssd alınmaz bence![]()
Yo marka takıntım yok kaliteli olsun yeterhıza inanılmaz ihtiyacın yoksa 2tb almak daha mantıklı bence bunun yerine 990pro falan alabilirsin samsung mecbursa
Hocam takılma olmasın istiyorum çok ayar oluyorum fanteziden değilHocam peki senin bu ssdleri almakta ki fantazin nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xpg S70, kingston renegade Kc3000 fazlasiyla tatmin edecek zaten seni 7K hizlari var herbirinin ayrica bu para 2Şer TB alirsin onlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yerde 10k falan mi buldun nasil bir harcama bu