76Mbps vadedilen 13mbps gelen

İsacomak

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar bu hafta içinde türknete geçtim geçiş sürecim çok hızlı oldu cuma salı gibi ama internet sitesinde binama gelen hız 76 olarak gözükmekteydi şuan 13-14Mbps degeri alıyorum sizce neden kaynaklanıyodur ne yol izleyebilirim (iç hattan kaynaklanma şansı yok 3 lü prizle modemi ankastre nin yanına götürüp 10cm uzunlugundaki kabloyla direk bağladım hız değişmedi) fikirlenirizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar bu hafta içinde türknete geçtim geçiş sürecim çok hızlı oldu cuma salı gibi ama internet sitesinde binama gelen hız 76 olarak gözükmekteydi şuan 13-14Mbps degeri alıyorum sizce neden kaynaklanıyodur ne yol izleyebilirim (iç hattan kaynaklanma şansı yok 3 lü prizle modemi ankastre nin yanına götürüp 10cm uzunlugundaki kabloyla direk bağladım hız değişmedi) fikirlenirizi bekliyorum
Modem adsl ise 16dan fazla hız alamazsınız

Online işlemler sitesine girip Teknik özellikler kısmından santrale olan uzaklığını söyler misin?

türknet altyapısı var ise dediğinizi veriyor altyapınız yoksa ve altyapı iyi ise 35 mbps veriyor diye biliyorum dediğiniz doğruysa müşteri temsilciliğini arayın veya modem yüzünden de olabilir

modem yüzünden olabilir müşteri hizmetlerine sor

Modemin modelini yazar mısın?
Asus ac-51 modeli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Online işlemler sitesine girip Teknik özellikler kısmından santrale olan uzaklığını söyler misin?
Nerde yazdıgını bulamadım santral yazan kısım boş lakin 3 sokak yukarıdaki arkadaşımla beraber geçtik o 35 almasına ragmen kablosuz 33.5 download alıyo

Modem adsl ise 16dan fazla hız alamazsınız
Vdsl modem

Herkes evde olduğu için yoğunluk çok fazla ondan düşmüş olabilir. Bende Kablonet'in 100 Mbit internetini kullanıyorum arada kesilmeler oluyor.

Modeme hiç res attınız mı ? Bazen hızlar düşebilir modeme res atınca düzelir. Birde düzelmezse hız sorunu çağrısı açın online işlemlerden

Santral kısmında bilgi mecvu degil ne yazıkki

tabii ki hatta güncelledim tekrar başlattım
Daha önce adsl kullandığınız için sizi direkt adsl hizmeti sunuyorlar. Hız başvurusunda bulunmanız gerekiyor.
Altyapımı VDSL yapmak istiyorum diyin. Ek olarak çağrı merkezine ulaşın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,437
Üyeler
190,206
Son üye
BilinmeyenAdam2123
Geri