arkadaşlar kasa ve psu ayrı mı almalıyım kaç w olmalı yardımcı olursanız sevinirim bütçe en fazla 4k
Sa anakart mATX mi ATX mi ekran kartı tam modeli yazarsan ona göre yardımcı olurlar yada bende elimden geldiğince yardımcı olurum
bu hocam anakartım hiç anlamıyorum kasadan yardımcı olursan sevinirim![]()
Gigabyte B650M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B650M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B650M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.886,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekran kartınız ney
650w düşük gelir dimi hocam bunun için sınırda olur![]()
XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah K - PttAVM.com - 2025
XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah Kasa XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Siyah Kasa - 2 Yıl Garantili - Sıfır Ürün - 2025www.pttavm.com
Bunu alabilirsiniz hocam XPG markası bilindik marka kısa bir araştırma yaptım alınabilir kasa psu da güzel hem 80+ gold olmasıda iyi
650w düşük gelir dimi hocam bunun için sınırda olur
Direkt full sistemi atar mısınız?650w düşük gelir dimi hocam bunun için sınırda olur
Direkt full sistemi atar mısınız?
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...700w-80-plus-mesh-argb-fanli-1202208673/detay650W yeterlidir bu sisteme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
AMD nin kendi sitesi minumum 550W diyor.