Yardım 1350 w a kadar psu önerisi lazım

Nedeni ise marka guvenirligi, bildigimiz ve buyuk markalar disinda bu tarz firmalar ilk urun partilerinde gercekten belirttigi gibi en duzey komponent kullanip daha sonraki partilerde icinde degisiklik yapabilirler sansima benimkinin ici dedikleri gibiydi ama dedigim gibi %100 emin olamayiz bu tarz markalarda yoksa bende cok isterdim raijintek onermek bizzat kendim kullaniyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eco mod oluyormuş açık halde geliyormuş kapatmak gerekiyormuş onla alakalı mı hocam
Bende acik kapali yok 850W oldugu icin %70i kadar veya daha ustte bir guc tuketimi olursa aciyor fani ama sistemim R5 7500F+ RX 6600 olunca yeteri kadar guc cekmiyor demek ki fan aldigimdan beri hic acmadi

Hatta excel sahibi olan, Nebi abimizede soyledim, sordum biraz sohbet ettik oda aynisini soyledi ben mesela BitFenix BFG Gold serisini de cok iyi buluyorum hatta onu alicaktim, teknobiyotik son anda kampanya yapti raijintek aldim, bu iki psu ucuz ve iyiler ama denildigi gibi bu tarz markalar satis ve belli bir kitle elde etmek icin cikislarinda iyi urun satiyorlar parti bitip yeni parti uretime girince ana kapasitorler haric ufak ve diger komponent, kapasitorleri daha alt siniflari ile degistirip, satabiliyorlar bu yuzden onerilmiyor. Ama bu markada ne kadar cok satiyor ki bizim ulkede suan piyasa da olanlar BENCE icleri denildigi gibi full japon kapasitor ve iyi olanlardir. yine de size kalmis raijintek ve bitfenix te suan iyidir.

Hatta excel sahibi olan, Nebi abimizede soyledim, sordum biraz sohbet ettik oda aynisini soyledi ben mesela BitFenix BFG Gold serisini de cok iyi buluyorum hatta onu alicaktim, teknobiyotik son anda kampanya yapti raijintek aldim, bu iki psu ucuz ve iyiler ama denildigi gibi bu tarz markalar satis ve belli bir kitle elde etmek icin cikislarinda iyi urun satiyorlar parti bitip yeni parti uretime girince ana kapasitorler haric ufak ve diger komponent, kapasitorleri daha alt siniflari ile degistirip, satabiliyorlar bu yuzden onerilmiyor. Ama bu markada ne kadar cok satiyor ki bizim ulkede suan piyasa da olanlar BENCE icleri denildigi gibi full japon kapasitor ve iyi olanlardir. yine de size kalmis raijintek ve bitfenix te suan iyidir.
Enermax iyi mi yani tieri nedir ben bulamadım da

En kotu C- ve en iyi A++ siniflandirmasinda B+ almis ona gore dusunun, OKU yazan kisma mouse imlecini getirince aciklama cikiyor onlarida okuyun.

Videoyu atayim hocam, siz aciklamasindan aciniz hemen atiyorum.

En kotu C- ve en iyi A++ siniflandirmasinda B+ almis ona gore dusunun, OKU yazan kisma mouse imlecini getirince aciklama cikiyor onlarida okuyun.

Videoyu atayim hocam, siz aciklamasindan aciniz hemen atiyorum.

Hocam baktım b+ gayet iyi

Oku yazan kisma mouse ile gelip aciklamayi okuduysan ve tatmin ettiyse al, benim fikrim enermaz iyi markadir uzmez, patlamaz ve kokmaz.

Oku yazan kisma mouse ile gelip aciklamayi okuduysan ve tatmin ettiyse al, benim fikrim enermaz iyi markadir uzmez, patlamaz ve kokmaz.
Hocam ürün yorumlarında bile 5090 la kullanan var korkmadan 😅🤣

Kullanir hocam yillarin markasi iyidir.
Şuan bende kasa ve psu var psu 600 watt sertifikasiz standart diye geçiyor herhalde gayet iyi kasası da sağlam kontrol edebiliyorum fan hızlarını biostan

Geri