cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 477
- Bütçe
- 5
selamlar 7800 x3d 9070xt ile arada csde drop yiyorum fps iyi ama drop giriyor kasıyor hissi var bu neden kaynaklanır bios güncel değil alakası varmıdır
İnternetindenselamlar 7800 x3d 9070xt ile arada csde drop yiyorum fps iyi ama drop giriyor kasıyor hissi var bu neden kaynaklanır bios güncel değil alakası varmıdır
yokk pingimde az 60 falan csde 1000 mbsİnternetinden
iyi değilmi cs bu sonuçtaEkran kartin neden 52 derece
Bazı gun edipte diger gun etmedigi oldumu hiç hocam bu yasadıgınız sorunu veyahut bi gun daha az veya daha cok drop degilde drop diyelim yasadınız mıselamlar 7800 x3d 9070xt ile arada csde drop yiyorum fps iyi ama drop giriyor kasıyor hissi var bu neden kaynaklanır bios güncel değil alakası varmıdır
Ekran kartı kullanimi %1de amaiyi değilmi cs bu sonuçta
yeni başladım drop yemeyeBazı gun edipte diger gun etmedigi oldumu hiç hocam bu yasadıgınız sorunu veyahut bi gun daha az veya daha cok drop degilde drop diyelim yasadınız mı
çok farkı olurmukiDahili grafik birimini biostan disable yapar mısın
. monitor vga ile bağlıDahili grafik birimini biostan disable yapar mısın
Hocam o buyuk ihtimal bence sunucunun artık teknik bi sorundan(yogunluktan bence)kaynaklı datayı size geç iletmesi yani sizin pinginiz cıkınca ne yasıyorsunuz ya onun server versiyon dusunun bende de oyle drop gibi gozuken ama drop olmayan seyler yasıyorum ben kesin bi cozum bulamadım ama cs2 de o sorunu yasadıgım serverlerı secmiyorum baska serverlar seciyorum onunda bi bedeli var bu seferde benim ping yuksek oluyoryeni başladım drop yemeye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok farkı olurmuki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2
. monitor vga ile bağlı