7800 x 3d csgo drop yiyorum

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
477
Bütçe
5
selamlar 7800 x3d 9070xt ile arada csde drop yiyorum fps iyi ama drop giriyor kasıyor hissi var bu neden kaynaklanır bios güncel değil alakası varmıdır

Bios güncelleyin ama o işlemci darboğaz yapmaz kesinlikle başka bir şey söz konusu

oyunda kullanımlar böyle

Ekler

• 1772663954716.webp
    1772663954716.webp
    31.7 KB · Hit: 40
Ekran kartin neden 52 derece

Dahili grafik birimini biostan disable yapar mısın

selamlar 7800 x3d 9070xt ile arada csde drop yiyorum fps iyi ama drop giriyor kasıyor hissi var bu neden kaynaklanır bios güncel değil alakası varmıdır
Bazı gun edipte diger gun etmedigi oldumu hiç hocam bu yasadıgınız sorunu veyahut bi gun daha az veya daha cok drop degilde drop diyelim yasadınız mı

Bazı gun edipte diger gun etmedigi oldumu hiç hocam bu yasadıgınız sorunu veyahut bi gun daha az veya daha cok drop degilde drop diyelim yasadınız mı
yeni başladım drop yemeye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok farkı olurmuki

2
. monitor vga ile bağlı

yeni başladım drop yemeye

çok farkı olurmuki

2

. monitor vga ile bağlı
Hocam o buyuk ihtimal bence sunucunun artık teknik bi sorundan(yogunluktan bence)kaynaklı datayı size geç iletmesi yani sizin pinginiz cıkınca ne yasıyorsunuz ya onun server versiyon dusunun bende de oyle drop gibi gozuken ama drop olmayan seyler yasıyorum ben kesin bi cozum bulamadım ama cs2 de o sorunu yasadıgım serverlerı secmiyorum baska serverlar seciyorum onunda bi bedeli var bu seferde benim ping yuksek oluyor

Geri