7800x3d 8K BÜTÇE ANAKART HANGİSİNİ ALAYİMM

Reaksiyon skoru
56
En fazla vrm olan bu 19

17faz bütçemi bi tık aşıyor

16faz

14faz bütçe dostu

BENİM İÇİN TEK ÖNEMLİ OLAN VRM SAYISI GİRİŞTİR BOYUTTUR TİPİDİR CAR CURT UMRUMDA DEĞİL

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
en altta attığınız colorfulu 7800x3d ile kullanıyorum ve birde yanlış hatırlamıyorsam 15 faz olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ek olarak gaming gecesine nerdeyse her hafta geliyor ben 3 hafta önce 5 bine aldım

en altta attığınız colorfulu 7800x3d ile kullanıyorum ve birde yanlış hatırlamıyorsam 15 faz olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ek olarak gaming gecesine nerdeyse her hafta geliyor ben 3 hafta önce 5 bine aldım
Evet bende öyle biliyodum fakat bi tane arkadaş 14faz olduğunu kanıtladı epeyde 15faz yazıyor ama kendi sitesindeki teknik bilgilerinde 14faz

Evet bende öyle biliyodum fakat bi tane arkadaş 14faz olduğunu kanıtladı epeyde 15faz yazıyor ama kendi sitesindeki teknik bilgilerinde 14faz
eğer öyleyse doğrudur incehesaptata 15 yazıyo ama 1 fazdan çok bir şey değişirmiki hocam bence 7800x3d için yeterli bir anakart

En fazla vrm olan bu 19

16faz

14faz bütçe dostu

BENİM İÇİN TEK ÖNEMLİ OLAN VRM SAYISI GİRİŞTİR BOYUTTUR TİPİDİR CAR CURT UMRUMDA DEĞİL
vram sayırısana odaklanmak bazen sizi hataya sürükleyebilir

fiyat performans sistemlerde 7800x3d ile b650m-r anakartı bile kullanıyoruz ki kimsede sıkıntı çıkmıyor
bunu dedim diye attığınız anakartların hepsi gereksiz gidin b650m-r alın demiyorum

ama birinde var 15 faz diğerinde var 17 faz
tamam 2 tane faz sayısı fazla gidelim bunu alalım demeniz mantıklı değil

vram sayırısana odaklanmak bazen sizi hataya sürükleyebilir

fiyat performans sistemlerde 7800x3d ile b650m-r anakartı bile kullanıyoruz ki kimsede sıkıntı çıkmıyor
bunu dedim diye attığınız anakartların hepsi gereksiz gidin b650m-r alın demiyorum

ama birinde var 15 faz diğerinde var 17 faz
tamam 2 tane faz sayısı fazla gidelim bunu alalım demeniz mantıklı değil
Ama vrm sayısı dışında pek anlamıyorum karar veremedim başka türlü

En fazla vrm olan bu 19

16faz

14faz bütçe dostu

her anakart 6000mhz stabil çalışıyor zaten sana attığım 12 faz vrm li modeller gayet iyidir atx

Dostlar bende 7800x3d ye geçmek istiyorum. Mevcut anakartim a620 m-k anakart için bütçem 6500tl bu fiyata f/p öneriniz nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,147
Üyeler
183,068
Son üye
zend
Geri