7800x3d 8K BÜTÇE ANAKART HANGİSİNİ ALAYİMM

Listedeki anakartların hepsini alabilirsin zaten hepsi 7800x3d için gayet değil fazlasıyla yeterliler. Ben 6+2+1 fazlı anakart kullanıyorum mesela. Faz muhabbeti daha yüksek voltaj çekip daha agresif işlemciler için önemli mesela 14900K gibi. 7800 gayet masum kalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar bende 7800x3d ye geçmek istiyorum. Mevcut anakartim a620 m-k anakart için bütçem 6500tl bu fiyata f/p öneriniz nedir?
Değiştirme kalsın sana zararı yok.

Asus B650M-R almanız yeterli. 2K cebinizde kalsın.
Vaktinizi ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim, herhangi bir problem çıkartır mı? Bu vrm dedikleri şeyin eksikliği vs hissedilir mi? Birde 4070 superli bir sisteme sahibim 650w psu 7800x3d ile birlikte yeterli olur mu?

Vaktinizi ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim, herhangi bir problem çıkartır mı? Bu vrm dedikleri şeyin eksikliği vs hissedilir mi? Birde 4070 superli bir sisteme sahibim 650w psu 7800x3d ile birlikte yeterli olur mu?
Değiştirmenize gerek yok, şuan kullandığınız model yeterli ilk bakışta başka bir model ile karıştırdım.
Kullandığınız anakarta 7800X3D alabilirsiniz sorun yok. Verimli çalışan bir CPU 7800x3D.

Anakartınızı değiştirmenize gerek yok.
Listedeki anakartların hepsini alabilirsin zaten hepsi 7800x3d için gayet değil fazlasıyla yeterliler. Ben 6+2+1 fazlı anakart kullanıyorum mesela. Faz muhabbeti daha yüksek voltaj çekip daha agresif işlemciler için önemli mesela 14900K gibi. 7800 gayet masum kalıyor.

Öyle mi? 7800x3d işlemciden tam performans alabilir miyim? Ufak bir performans eksikliği olsa da degistirmek isterim. Anakartımı direkt yakınıma satıp o şekilde yükseltme yapacağım.

Mevcut anakartım asus prime a620 m-k

Öyle mi? 7800x3d işlemciden tam performans alabilir miyim? Ufak bir performans eksikliği olsa da degistirmek isterim. Anakartımı direkt yakınıma satıp o şekilde yükseltme yapacağım.

Mevcut anakartım asus prime a620 m-k
Performansı etkilemez merak etmeyin. En overkill işlemlerde 90w'ı geçmeyen bir CPU 7800X3D.
Sizin anakartınız 7800x3D ile herhangi bir darboğaz yaşamaz merak etmeyin.
PSU değiştirmenize de gerek yok.

Performansı etkilemez merak etmeyin. En overkill işlemlerde 90w'ı geçmeyen bir CPU 7800X3D.
Sizin anakartınız 7800x3D ile herhangi bir darboğaz yaşamaz merak etmeyin.
PSU değiştirmenize de gerek yok.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Zaten tek amacı oyun için olacak. Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Zaten tek amacı oyun için olacak. Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler.
Benim bildiğim vrmler ısınır zaten tüm anakartlar nerdeyse 7800x3d yi besleyebilir ama vrmlerin ısınması performans kaybına neden oluyormus yalan olmasın tam bilmiyorum

6k bütçen varsa anakartı yakınına satıp benim en başta attığım colorful anakartı alabirsin kullananlar memnun bende büyük ihtimalle indirimde bişe bulamazsam ona yönelecem

hocam merhaba 7500f işlemciden 7800x3d geçmeye gerek var mı sizce? yani geçsem hatrı sayılır derecede tatmin eder mi performansı

hocam merhaba 7500f işlemciden 7800x3d geçmeye gerek var mı sizce? yani geçsem hatrı sayılır derecede tatmin eder mi performansı
Tabikide sıradan bi işlemciden dünyanın en iyi oyun işlemcisine geçeceksin 😅 valoda 500fps alıyosan atıyorum 1000 üzeri alacan

dostum bunu al bu daha iyi
Benim attığım gigabytedan iyi mi? bu

Tabikide sıradan bi işlemciden dünyanın en iyi oyun işlemcisine geçeceksin 😅 valoda 500fps alıyosan atıyorum 1000 üzeri alacan

Benim attığım gigabytedan iyi mi? bu
vrm farki olur sadece onun disi aynidir kullandigin islemciye iyi vrm lazim o yuzden onu tavsiye ettim

%100 de 86 watt çekiyor bence gayet yeterli olur

Geri