7800x3d almak istiyorum yardım!!! SATIN ALDIM SOĞUTUCU ÖNERİR MİSİNİZ

fiyat farkına değer mi ID-Cooling
Sanmam, 5K verilmez bir hava soğutucuya. Altı üstü alüminyum blok ve 2 tane fan yani nasıl bir ARGE ya da teknoloji sokmuş olabilir işin içine ?
Ucuza gelsin isterseniz ikinci el Phantom Spirit bakın 1500TL civarına, dediğim gibi basit parçalar bunlar. Sıfır olacaksa yine Phantom Spirit tavsiye ederim.

teşekkür ederim
Sanmam, 5K verilmez bir hava soğutucuya. Altı üstü alüminyum blok ve 2 tane fan yani nasıl bir ARGE ya da teknoloji sokmuş olabilir işin içine ?
Ucuza gelsin isterseniz ikinci el Phantom Spirit bakın 1500TL civarına, dediğim gibi basit parçalar bunlar. Sıfır olacaksa yine Phantom Spirit tavsiye ederim.

tamam sağolun satın aldım. soğutma için ne kullanmalıyım. hava soğutma düşünüyorum öneriniz var mıdır
7800x3d ile bunu kullanıyorum. öneririm. biraz daha bütçen varsa şunlara da bakabilirsin ben başta onları almadığıma pişmanım. iş görse de en iyisi değil.

phantom spirit de ile Evo arasında çok büyük fark var mı

phantom spirit de ile Evo arasında çok büyük fark var mı
Yok hocam Phantom Spirit alın. Aradaki farka hiçbirisi değmez. ID Cooling sadece görünüşünü beğenmezsiniz diye tavsiye ettim. Başka sebebi yok, performansları aynı. 5k verilmez meselesi ise zevk meselesi. Ben de premium harici sıvı soğutma almam ona bakılırsa. Hava soğutma ömür boyu giden bir şey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,320
Üyeler
187,815
Son üye
musdemo
Geri