Sekibayashi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 605
nereden aldınBen hazır sistemi özelleştirdim. İmzadaki kasayı 74'e monitörü 12,5'a aldım
nereden aldınBen hazır sistemi özelleştirdim. İmzadaki kasayı 74'e monitörü 12,5'a aldım
Ben alacağım zaman mezun olmuştum öğrenci olmadığımdan direkt vatandan aldım en ucuz oradaydı samsung dışında.bende samsungun sitesinden öğrenci indirimiyle 22ye aldım g6 oled monitör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
samsungun öğrenci inidirimi çok iyi bişey eğer bişey almak isterseniz
kasa incehesap gaming gecesinde temmuz sonunereden aldın
valo sadece test etmek ve kardeşimle 2 maç atmak için indirdim bilemem ama valoda fps aşırı dalgalı csde böyle değil. Benim baktığım yerde 1200 fps alıyorsam sen de 700-800(2k için) rahat alırsın gibi bilemem ama 360hz kullanırsın rahatlıklaKnk bende ryzen 7 9800x3d alacam kasım da 7800xt ile kullanacak ortlama kaç verir 1080p de fps monitör 360hz
çok iyi fiyata almıssın ben parça parça topluyorumBen alacağım zaman mezun olmuştum öğrenci olmadığımdan direkt vatandan aldım en ucuz oradaydı samsung dışında.
kasa incehesap gaming gecesinde temmuz sonu
monitör de o haftasonu
valo sadece test etmek ve kardeşimle 2 maç atmak için indirdim bilemem ama valoda fps aşırı dalgalı csde böyle değil. Benim baktığım yerde 1200 fps alıyorsam sen de 700-800(2k için) rahat alırsın gibi bilemem ama 360hz kullanırsın rahatlıkla
eyw seninki de İnşallah sorunsuz tam takım olurçok iyi fiyata almıssın ben parça parça topluyorum