İşlemcini satmayı düşündüğün zaman alıcı olabilirimElimde 5700x3d var anakart ram işlemci satıp 7800x3d almayı düşünüyorum 9800x3d cok pahalı sizce beklenmeli mi fiyatı düşer mi ne diyorsunuz?
düşünüyorum hocam zaten alıcı arıyorumİşlemcini satmayı düşündüğün zaman alıcı olabilirim
Fiyat ne düşünüyorsunuz acabadüşünüyorum hocam zaten alıcı arıyorum
istanbulda eyüp tarafındayımbende elimdeki 7800x3d yi satmayı düşünüyorum nerde yaşıyorsunuz satabilirim isterseniz
hocam sıfırı 6.5k kutusu garantisi duruyo zaten benimkinin 5.5 5 falan diye düşündüm kutulu fiyatı 8.5 muş 6.5 falan salarım hocam yanında ekstra anakart ve ram de mevcut onların da kutusu garantisi var düşünürsenFiyat ne düşünüyorsunuz acaba
hocam o işlemciyi satmaya gerek bile yok bence bak adamlar kapışıyo hemen harika bi işlemci. hiç masraf etme 1-2 sene daha bence.Elimde 5700x3d var anakart ram işlemci satıp 7800x3d almayı düşünüyorum 9800x3d cok pahalı sizce beklenmeli mi fiyatı düşer mi ne diyorsunuz?
bütce varken elimdekini rahatca cıkartıp upgrade yapmayı düşünüyorum ki en az 3 4 sene rahat edeyimhocam o işlemciyi satmaya gerek bile yok bence bak adamlar kapışıyo hemen harika bi işlemci. hiç masraf etme 1-2 sene daha bence.
1 hafta önce 11800 e kadar düşmüştü alamadım şans yok kitalep oldugu sürece düşüş beklemiyorum
nerde düştü o fiyata hocam görürsem hemen alırım1 hafta önce 11800 e kadar düşmüştü alamadım şans yok ki
1 hafta önce düşmüştü yakalyamadım bennerde düştü o fiyata hocam görürsem hemen alırım