Neler Yeni

7800x3d fiyatı nasıl bu kadar yükseldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Alarsu
Mesele almaya değer olması ve olmaması değil???

Şu an daha iyi bir oyun performansı için 7800X3D'nin yerine alabileceğiniz bir işlemci yok.

Amd34

80+ Silver
Mesele almaya değer olması ve olmaması değil???

Şu an daha iyi bir oyun performansı için 7800X3D'nin yerine alabileceğiniz bir işlemci yok.
İşte yeni işlemciler geçebilir yerine 500 dolar olacak deniliyor fiyatı Tr'de 20k satılırsa 7800x3d yerine yeni işlemciler tercih edilebilir

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Timur
Ben kendi açımdan kararsız kaldım foruma sordum oynadığım oyun valorant çoğu kişi aşırı hikaye oynamıyorsan gerek yok filan dedi baktığım zaman da alsam da değişen bir şey olmayacaktı benim için 5k kendi işlemcimi satıyordum alıcı da buldum üstüne 7.500 ekleyip alıcaktım forumda da gerek yok dendiği için almadım yine olsa yine almam başkası için illa ki fark yaratır arada performans farkı var fakat bu fark valoratta bir işe yaramaz
şurda yanlış anlaşılma olmuş. sen almaya değmez yerine 7500f'ten geçmeye değmez deseydin ben bu yorumu yapmazdım belkide. sen almaya değmez dediğin zaman çok başka anlaşılıyor çünkü.

Amd34

80+ Silver
şurda yanlış anlaşılma olmuş. sen almaya değmez yerine 7500f'ten geçmeye değmez deseydin ben bu yorumu yapmazdım belkide. sen almaya değmez dediğin zaman çok başka anlaşılıyor çünkü.
Ama şöyle bir yanlışlık var almaya değmez alınmayacak bir şey demedim kendim için almaya değmez diye almadım dedim orası biraz karıştırdı

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Timur
birde genel olarak hepimiz adına söylüyorum. türkiyede tüketicinin mutluluğu kimsenin umrunda değil malesef arkadaşlar. sizin iyi bir fiyata iyi bir işlemci alabilmenizi kimse umursamıyor. eğer bir şey çok satıyorsa arz talep dengesi direk tavan yapıyor. 9000 serisi çok kötü olsa inanın bana 7800x3d'nin fiyatının 50 bin tllere çıktığını görürüz. çünkü satıcı elindeki 7800x3d'lerin hepsini sattığı zaman kesinlikle; ya ne güzel satış yaptım iyi de para kazandım ne güzel işlemciymiş herkes alıyo demiyor da ya bu işlemci çok satıyor madem bu kadar alıcısı var ben bunun fiyatını yükseltiyim diyor. serbest piyasa aslında o kadar güzel bir şey değil burdan bunu anlıyoruz. ne zaman bizim için fiyat performans olarak güzel bir ürün ortaya çıksa biz bunu almaya başladığımız zaman. satışlar arttığı gibi fiyat fahişleşiyor ve ürün fiyat performans olmaktan çıkıyor. bu bizim kaçınılmaz sonumuz. çakallarla dans etmek çok zor.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Stoğu bitti çünkü

Top Bottom