Yardım 7800x3d için b650 vs x670

Çançinçon

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
37

Hangisini önerirsiniz ?

İkisi de bu işlemci için fazla fazla yeterli ama 26K ya anakart almak biraz israf gibi.

X670 kart ve min cl 32 ram güzel olur

İkisi de bu işlemci için fazla fazla yeterli ama 26K ya anakart almak biraz israf gibi.
Hocam aslında daha dayanıklı olsun diye ve uzun vadede arıza falan yaşama durumunu minimuma indirmek için x670 düşünüyordum. B650 ile arasında ne derece bir kalite farkı var ? Extra portları , m2 yuvalarını sormuyorum yani dayanıklılık olarak ciddi fark var mı ? Vram'leri olsun , fazları olsun falan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

X670 kart ve min cl 32 ram güzel olur
Ram cl30 alacam hocam o belli de anakarta karar veremedim. Benim attım x670 iyi mi ?

Hangisini önerirsiniz ?
B650E-E bir hayli yeterli ama paran bütçen çok rahatsa X670e al gitsin.

Hocam aslında daha dayanıklı olsun diye ve uzun vadede arıza falan yaşama durumunu minimuma indirmek için x670 düşünüyordum. B650 ile arasında ne derece bir kalite farkı var ? Extra portları , m2 yuvalarını sormuyorum yani dayanıklılık olarak ciddi fark var mı ? Vram'leri olsun , fazları olsun falan.

Ram cl30 alacam hocam o belli de anakarta karar veremedim. Benim attım x670 iyi mi ?
İkisi de gayet dayanıklı ürünler.

B650E-E bir hayli yeterli ama paran bütçen çok rahatsa X670e al gitsin.

İkisi de gayet dayanıklı ürünler.
Bütçe var hocam fakat değer mi değmez mi x670'ye onu düşünüyorum siz olsanız napardınız ?

Hocam maalesef türkiye de sadece bir adet X870 var o da bu, Aorus da Rog seviyesidir, eksiksizdir.
x670 ile x870 arasında usb 4.0 dışında fark yok diyorlar hocam gerek var mı sizce x870'e ? Kalite farkı falan varsa x870 alırım ama

Hangisini önerirsiniz ?
Hocam yakında X870 ve B850 anakartlar cikacak aceleniz yoksa bekleyin derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,064
Üyeler
187,285
Son üye
Mehmet Çelebioglu
Geri