ne işe yarıyor bu ayar bende de bu işlemci varEn alttaki curve optimizere tıkla all core seç negative de değeride -25 yaz
Undervolt, curve optimizer kısmından, all core seçip negative -25 veya -30 verirsen sıcaklıklar bi 5-10 derece aşağı kayar.ne işe yarıyor bu ayar bende de bu işlemci var
performans kaybı olur mu pekiUndervolt, curve optimizer kısmından, all core seçip negative -25 veya -30 verirsen sıcaklıklar bi 5-10 derece aşağı kayar.
positive +25 yaparsak ne olurUndervolt, curve optimizer kısmından, all core seçip negative -25 veya -30 verirsen sıcaklıklar bi 5-10 derece aşağı kayar.
performans kaybı olur mu peki
Olmaz, hatta artış olur.performans kaybı olur mu peki
Kavurun işlemciyi.positive +25 yaparsak ne olur
Ben yaptımda bende bir sıcaklık düşüşü gerçekleşmediUndervolt, curve optimizer kısmından, all core seçip negative -25 veya -30 verirsen sıcaklıklar bi 5-10 derece aşağı kayar.
İşlemci ne? Ayarı kaydettiğinden emin misin girip BIOS a kontrol et.Ben yaptımda bende bir sıcaklık düşüşü gerçekleşmedi
7800x3d, sorarken belirtmiştim ve evet bios’a kaç kez girip kontrol ettim ayarlar kayıtlı. Tek artan mhz değeri oldu sıcaklık düşmedi zaten sıcaklık artınca bildiğiniz gibi mhz de düşüyor.İşlemci ne? Ayarı kaydettiğinden emin misin girip BIOS a kontrol et.
Sıcaklıklar nedir?7800x3d, sorarken belirtmiştim ve evet bios’a kaç kez girip kontrol ettim ayarlar kayıtlı. Tek artan mhz değeri oldu sıcaklık düşmedi zaten sıcaklık artınca bildiğiniz gibi mhz de düşüyor.
Boşta 50-55 derece, oyunlarda 70-75 derece bazen 80Sıcaklıklar nedir?