OverallTaken
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,319
- Bütçe
- 3000
Merhaba hocamlar aşağıdaki iki üründen birini alıcam hangisini tercih etmeliyim ?
alacağın sıvı soğutma bilinmedik ve ucuz ürün önermem phantom spirit yeter fazlasıylaMerhaba hocamlar aşağıdaki iki üründen birini alıcam hangisini tercih etmeliyim ?
Phantom spirit değil yalnız attığım evo hali. Daha iyi değil mi ?![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Arada ki %50 fiyat farkına değecek bir fark yok.Almak istersenız bir şey diyememPhantom spirit değil yalnız attığım evo hali. Daha iyi değil mi ?
Hocam Phantom Spirit evo hem büyük hemde daha güzel duruyor onu alıcam gibi zaten. Birde bu evo olduğu için normalinden iyi değil mi ?alacağın sıvı soğutma bilinmedik ve ucuz ürün önermem phantom spirit yeter fazlasıyla
1k fiyat farkı cok geldi be bana, bu düz phantom spirit ile aynı calısıyor sanırım veya biraz daha düsük, bende 7800x3d kombolayacagım phantom spiritimePhantom spirit değil yalnız attığım evo hali. Daha iyi değil mi ?
7500x3d olsa phantom spirit yeterdi ama 7800x3d icin frost commander öneriyoruzMerhaba hocamlar aşağıdaki iki üründen birini alıcam hangisini tercih etmeliyim ?
1k değil ki fark. Peerless assasin arkadaşın attığı. Phantom spiriy ile arasında 500 var.1k fiyat farkı cok geldi be bana, bu düz phantom spirit ile aynı calısıyor sanırım veya biraz daha düsük, bende 7800x3d kombolayacagım phantom spiritime
O ne hocam 4K da vermem. 5k'ya gider sıvı soğutma alırım.7500x3d olsa phantom spirit yeterdi ama 7800x3d icin frost commander öneriyoruz
Pardonda öneriyoruz derken siz kimsiniz necisiniz?7500x3d olsa phantom spirit yeterdi ama 7800x3d icin frost commander öneriyoruz
Aynısını yazıcaktim agresif kaçar diye yazmadım. Kim bunlar hacı ?Pardonda öneriyoruz derken siz kimsiniz necisiniz?
Hocam kasam gayet büyük sadece soğutma performansı önemli.Buna da bakabilirsin senin için uygunsa kulesi daha geride diğer modellere göre fanı yükseltmen gerekmiyor. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-fsp-mp7-ba-argb-fiyati,1325653437.html