7800x3d için sıvı soğutma önerisi

lupusdei

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
8000
Arkadaşlar başlıktan anlayacağınız üzere tavsiyelerinize ihtiyacım var bütçe konusunda maks 8bin diyebilirim.

Arkadaşlar başlıktan anlayacağınız üzere tavsiyelerinize ihtiyacım var bütçe konusunda maks 8bin diyebilirim.
işinizi çok çok çok fazlasıyla karşılayacaktır.ilerde amd 9 nesile geçseniz dahi hiç bir sorun sıkıntı yaratmaz. düşünün 14900k ile kullanıyorum aşırı memnunum :)

Lianli galahand ll trinity sl-infinty aıo 360mm beyaz 5.999 tl ye almıstım çok memnun kaldım kullanıyorum incehesaptan almıştım fanları çok güzel rgb olmasıda ayrı bi olay lianli sete çok güzel gider

Arctic Liquid Freezer III 360mm ile kullanıyorum aynı işlemciyi maksimum yükte 77 derece görüyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Hocam kule tipi fanların daha fazla soğuttuğu söyleniyor bilgine.
Ben 240mm ile aldım. yükte ortalama 85 derecede çalışıyor herhangi bir undervolt yapmadım.
360mm lerde de 75-80 arası oynuyor.

85 derece beni rahatsız etmiyor. 24 saat yükte kaldığındada 85 dereceyi geçmiyor çünkü. Bende forumda konu açıp derecelerini sormuştum işlemci güçlü bi işlemci olduğundan ısınıyor.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar araştırmalarım sonucu bu iki ürün arasında kaldım kullanmış veya incelemelerini görmüş varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

En mantıklı tercih bu ürün olacaktır.

Taş gibi soğutucu, deepcool ayrı seviye kendim de başka modelini kullanıyorum
arctic falan eskidi artık, yeterli gelmez muhtemelen
1720456974521.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,667
Üyeler
183,875
Son üye
AngaraBeyfendisi