oynarsın bence biostan kapattıysan aç lol falan cok rahat oynarsın bence
Youtube'a 7800x3D iGPU yazıp bakabilirsin. Videolarda Lol ve valoyu rahat oynuyorlar. CS2 60-70 arası. Reddit'te de BF1, R6, Forza 5 bunları 60 fps civarı oynayabildiğini yazanlar olmuş
Ekran kartı iflas etti he. Oynanıyor ya ben kullanıyorumEkran kartını servise yolladım sadece işlemci kaldı. Sistemi kullanıyorum ama oyun oynayamıyorum. İşlemcinin grafik birimi ile oyun oynayabilir miyim düşük seviyeli?
Ekran kartı iflas etti he. Oynanıyor ya ben kullanıyorum
Ya hafif oyunlarda sorun yok da forza felan açmıyor açsada 10 15 fps. 5600g gibi güclü değil apusu. BEnim yan kasayı kullanıyorum oyun oynarken. Ekran kartı alana kadar mecbur böle devam. İyi bari umarım düzelir ekran kartı.Yok ya. ARGB gitti diyordum ya. Bu işlerden anlayan birini buldum da ona gönderdim ARGB tamir etsin diye.
Neler oynanıyor knk? Mad Games Tycoon girdim görüntü kalitesi düşük oyun. Orada bile 15 FPS aldım. Nasıl oynanacak?
Birebir aynı soruyu merak ediyorum bende .Ekran kartını servise yolladım sadece işlemci kaldı. Sistemi kullanıyorum ama oyun oynayamıyorum. İşlemcinin grafik birimi ile oyun oynayabilir miyim düşük seviyeli?
Ya hafif oyunlarda sorun yok da forza felan açmıyor açsada 10 15 fps. 5600g gibi güclü değil apusu. BEnim yan kasayı kullanıyorum oyun oynarken. Ekran kartı alana kadar mecbur böle devam. İyi bari umarım düzelir ekran kartı.
Birebir aynı soruyu merak ediyorum bende .
Aynı işlemciyi kullanıyoruz haftaya kartı garantiye yollucam bu soruyu merak ediyordum.
pubg açsa yeterStronghold 2 oyununa girdim sorun yok. Rahatça oynuyorum. Zaten strateji oyunlarını severim. Onlarda ağır sistem istemiyor, onlarla idare ederim gelene kadar.
Valla mecbur bende bekliyorum kart gelene kadar devam.Stronghold 2 oyununa girdim sorun yok. Rahatça oynuyorum. Zaten strateji oyunlarını severim. Onlarda ağır sistem istemiyor, onlarla idare ederim gelene kadar.
Açar ama 10 15 fps alabilirsin :S denemek lazımpubg açsa yeter
pubg açsa yeter
Valla mecbur bende bekliyorum kart gelene kadar devam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açar ama 10 15 fps alabilirsin :S denemek lazım