Neler Yeni

Çözüldü✓ 7800X3D İŞLEMCİM SAHTE Mİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
ad soyad
ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZE RAHATLADIM

ramlerim yok sen benden önce kurarsan sen bana dön 🙃
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu videoya göre bakarsak bendeki orjinal oluyor yazı tipi ve boyutları orjinali ile eşleşiyor satıcınında güvenli olması içimi rahatlattı.
Hem Amazon'dan hem de Dfs'den aldığınızı yeni gördüm. Buralarda sahte/yanlış ürün satışı yapıldığını görmedim. Evet yeni tasarımlarda kapasitörler eksik yapılabiliyormuş. Ben ondan acaba dedim. Sayenizde yeni bir durumu daha öğrenmiş olduk. :) Ama yine de takıp çalıştırmadan tam emin olamayız.

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
Herkese merhaba, yeni bir işlemci aldım fakat bu aralar çok sırada sahte işlemci haberi görünce şüphelendim ve size sormak istedim.Üzerinde Vietnam yerine China yazmasıda şüphelendirdi.Sahte ve orjinali nasıl ayırabiliriz veya anlayan var ise cevaplarsa sevinirim
gerçek 7800x3D görsellerine incelemelerine bakın youtube'dan işlemci kartının rengi ( anakart rengi
DFS BİLGİSAYAR ANKARA
bende alacaktım allahtan almadım :D

Levo17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
LEVENT KİRACI
ARKADAŞLAR İŞLEMCİ ORJİNAL DÜN AKŞAM DENEYİP TEST ETTİM MÜKEMMEL ÇALIŞIYOR İŞLEMCİ GEREKTİREN OYUNLARDA Kİ FARKI HARİKA ŞEKİLDE GÖSTERDİ GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALIP KULLANABİLİRSİNİZ. SICAKLIK 240 MM SIVI SOĞUTMAYA RAĞMEN ASLA 70İN ÜZERİNE ÇIKMIYOR.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-02-17 saat 22.12.08_634cf71a.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-02-17 saat 22.12.08_634cf71a.jpg
    202.1 KB · Hit: 8
Top Bottom