Bakacağım teşekkürlerAltındaki 200 kuponu uygulayın
![]()
Genel Markalar Arctıc Ar Acfre00101a Liquid Freezer Iı - 360 A-rgb Intel-amd İşlemci Destekli Pwm Sıvı Soğutucu - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Arctıc Ar Acfre00101a Liquid Freezer Iı - 360 A-rgb Intel-amd İşlemci Destekli Pwm Sıvı Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
7800x3d hava soğutmayla sıvı soğutmalar kadar iyi soğutlamadığını duymuştum varmı sıvı soğutmalardan daha iyi sogutabilecek butceme uygun bir hava sogutma varsa lutfen onerin ayrıca evet kasanın dıs gorunusunu umursarım ama sırf o yuzden de almamsıvı soğutmayı güzel gözükmesi için mi istiyorsunuz
öncelikle phantom spirit kule tipi soğutucu yeterli olur7800x3d yi soğutacak 360mm sıvı sogutma istiyorum(kasa yuzunden daha fazlası sığmıyor) çok ses cıkarmasın ve bu fiyata en iyi sogutmayı yapacak sıvı sogutma onerisi istiyorum
bencede, bende LF II 360 var ve pekte memnun değilim. III 360 hem daha iyi hem daha hoş görünüyor.öncelikle phantom spirit kule tipi soğutucu yeterli olur
https://www.akakce.com/islemci-sogu...a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,603868430.html
1k tl daha koyup şunu almanı öneririm ucuz ve güzel olan sıvı soğutucuların stoğu bitmiş durumda![]()
şu an stoklarda yok sanırım enermax liqmaxflo fiyatında iddialı bir soğutucu terim olarak unuttum ama sadece işlemciyi değil etrafınıda soğutuyor7800x3d yi soğutacak 360mm sıvı sogutma istiyorum(kasa yuzunden daha fazlası sığmıyor) çok ses cıkarmasın ve bu fiyata en iyi sogutmayı yapacak sıvı sogutma onerisi istiyorum