Neler Yeni

7800x3d sıvı sogutma onerisi istiyorum

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
4000
7800x3d yi soğutacak 360mm sıvı sogutma istiyorum(kasa yuzunden daha fazlası sığmıyor) çok ses cıkarmasın ve bu fiyata en iyi sogutmayı yapacak sıvı sogutma onerisi istiyorum

Altındaki 200 kuponu uygulayın
Bakacağım teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıvı soğutmayı güzel gözükmesi için mi istiyorsunuz
7800x3d hava soğutmayla sıvı soğutmalar kadar iyi soğutlamadığını duymuştum varmı sıvı soğutmalardan daha iyi sogutabilecek butceme uygun bir hava sogutma varsa lutfen onerin ayrıca evet kasanın dıs gorunusunu umursarım ama sırf o yuzden de almam

Bende 7800x3d almayı düşünüyorum. Şuanda kullandığım 7500F. Anakartım asus x670p-csm ve sistemimde DF DarkAir Plus Kule Tipi 2xFanlı ARGB İşlemci Soğutucu var. Sizce bu yeterli olur mu? Kasam ise XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold. konuyla alakalı diye bende yazayım dedim.

7800x3d yi soğutacak 360mm sıvı sogutma istiyorum(kasa yuzunden daha fazlası sığmıyor) çok ses cıkarmasın ve bu fiyata en iyi sogutmayı yapacak sıvı sogutma onerisi istiyorum
şu an stoklarda yok sanırım enermax liqmaxflo fiyatında iddialı bir soğutucu terim olarak unuttum ama sadece işlemciyi değil etrafınıda soğutuyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normal olanından daha iyi pro versiyonu, alınacaksan bu alınmalı kafada işlemcide rahat olmalı, 250w çeken core ultra 285k'yı prime 95 testinde 72 derecede tutabilmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,090,772
Üyeler
173,417
Son üye
buraaksirin
Geri