Öneri 7800x3d Undervolt Önerisi

BabaYaga89

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
309
Merhaba Arkadaşlar

7800x3d işlemci icin curve optimizer ile -15 negative değer uv yaptım ama oyunlarda bazen nedenini bilmediğim çökmeler yaşıyorum nadir de olsa. Msi board lara özel kombo strike diye bir durum varmış aşina değilim. Stabil çalışıyor mu kullanan deneyimleyen var mıdır ya da başka onerisi olan?

Teşekkürler

-30 bende 60w sınır advanced çökme filan olmuyor bende

Merhaba Arkadaşlar

7800x3d işlemci icin curve optimizer ile -15 negative değer uv yaptım ama oyunlarda bazen nedenini bilmediğim çökmeler yaşıyorum nadir de olsa. Msi board lara özel kombo strike diye bir durum varmış aşina değilim. Stabil çalışıyor mu kullanan deneyimleyen var mıdır ya da başka onerisi olan?

Teşekkürler
bende yaşıyodum hatta mantıksal çekirdekler kapanıyodu ve çözüm bios güncellemesi oldu bi dene yapmadıysan. x870 alıyosun ama güncel olmuyo bazen

bende yaşıyodum hatta mantıksal çekirdekler kapanıyodu ve çözüm bios güncellemesi oldu bi dene yapmadıysan. x870 alıyosun ama güncel olmuyo bazen
Bios güncel. Şu Kombo strike ı deneyeceğim bir şey diyen fikir belirten olmadı deneyerek deneyimleyecez artık

Bios güncel. Şu Kombo strike ı deneyeceğim bir şey diyen fikir belirten olmadı deneyerek deneyimleyecez artık
ben chatgpt ile adım adım gittim -10 dene başta işini görmezse -15 e geç ama daha fazla çıkma

İşlemci zaten güçlü yapmanıza gerek yokki ben geçen yapmıştım fps farkı olmadı hiç. Hatta biosum sıfılandıydı bi ara hala aynı performans

Bas +30'u hiçbirşey olmaz voltaj sabitlenir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,678
Üyeler
189,311
Son üye
Dualix
Geri