fiyatları neler fiyat önemli. 5070 pahalı olucak ama 9070 uygun fiyatlı olabilir onu bekleyebilirsin.Merhabalar 7500 f işlemcim var ekran kartında hep nvidia kıklanmışımdır 7800 xt mi almalıyım 4070 sıpermi yoksa beklemelimiyim
Teşekkür ederim brkliyecem olmazsafiyatları neler fiyat önemli. 5070 pahalı olucak ama 9070 uygun fiyatlı olabilir onu bekleyebilirsin.
Teşekkür ederim brkliyecegimacelen yoksa yeni serileri bekle derim. Varsa eğer 7800xt ile dağlara taşlara kıran kırana mücadele edecek bir kart bu al.
yeni AMD ekran kartı serisi cıkınca bu 7000 serisi ucuzlayacak mı ? Zira suan pıyasada cok fazla ekran kartı secenegı kalmadı nedenseacelen yoksa yeni serileri bekle derim. Varsa eğer 7800xt ile dağlara taşlara kıran kırana mücadele edecek bir kart bu al.
7800xtMerhabalar 7500 f işlemcim var ekran kartında hep nvidia kıklanmışımdır 7800 xt mi almalıyım 4070 sıpermi yoksa beklemelimiyim
Teşekkür ederim7800xt
Aynen doğru diyorsunuz indirim denk geldiğinde almak lazımyeni AMD ekran kartı serisi cıkınca bu 7000 serisi ucuzlayacak mı ? Zira suan pıyasada cok fazla ekran kartı secenegı kalmadı nedense
5070 neense bana 35 civarı olucak gibi geliyor, 7800xt kullanıcısıyım sağlamdır, kaçar yıl götürür bilmiyorum yaniTeşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen doğru diyorsunuz indirim denk geldiğinde almak lazım
bütçeye bağlı ama 7800xt alirsaniz daha iyi sogutmaya sahip bir model alabilirsiniz buda sizin dogrudan kartinizin omrunu etkilerMerhabalar 7500 f işlemcim var ekran kartında hep nvidia kıklanmışımdır 7800 xt mi almalıyım 4070 sıpermi yoksa beklemelimiyim
Oyunlarda Fps değeri güzelmiş5070 neense bana 35 civarı olucak gibi geliyor, 7800xt kullanıcısıyım sağlamdır, kaçar yıl götürür bilmiyorum yani
Haklısınız o konuda teşekkür ederimbütçeye bağlı ama 7800xt alirsaniz daha iyi sogutmaya sahip bir model alabilirsiniz buda sizin dogrudan kartinizin omrunu etkiler
Şu anlık yeni seri kartlar diğer kanattan geldikçe fiyatları değişmeye başladı. 9.700 tl 4060 satıldı geçen gün daha. 5080 kartlar 50-55 arasında gidiyor. Yeni kartlar gelecektir, 7800xt şu an bile fiyatları iyi seyirde. Düşer ise çok daha iyi olur biz kullanıcılar için.yeni AMD ekran kartı serisi cıkınca bu 7000 serisi ucuzlayacak mı ? Zira suan pıyasada cok fazla ekran kartı secenegı kalmadı nedense
Aynen amd nin yeni kartı ne zaman çıkarŞu anlık yeni seri kartlar diğer kanattan geldikçe fiyatları değişmeye başladı. 9.700 tl 4060 satıldı geçen gün daha. 5080 kartlar 50-55 arasında gidiyor. Yeni kartlar gelecektir, 7800xt şu an bile fiyatları iyi seyirde. Düşer ise çok daha iyi olur biz kullanıcılar için.