7800xt vs 5060ti vs 9060xt

Emre™

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
102
5060ti
Dlss mfg gibi şeyleri dikkatimi çekiyor ama sanki fps yapamış gibi hissederim diye korkuyorum ve bu aralar Nvidia driver sorunları çıkarmaya başlamış

9060xt
Fsr4 dlss kapışmasını izlediğimde çok yakınlar birbirlerine hem nvidia da mfg gibi amd bir teknoloji çıkarırsa ilerde çok rahat ederim kafasındayım

7800xt
Hiç dlss fsr bulaşmadan kas gücüyle afmf açıp oyun oynama fikri de var aklımda

Kafamı çok karıştıran 3 kart

5060ti
Dlss mfg gibi şeyleri dikkatimi çekiyor ama sanki fps yapamış gibi hissederim diye korkuyorum ve bu aralar Nvidia driver sorunları çıkarmaya başlamış

9060xt
Fsr4 dlss kapışmasını izlediğimde çok yakınlar birbirlerine hem nvidia da mfg gibi amd bir teknoloji çıkarırsa ilerde çok rahat ederim kafasındayım

7800xt

9060xt kesinlikle alınmaz beklediğim performansı sunmadıu onu diyeytim 7800xt de eskidi ya nvidia önermek hiç istemem ama mecbur 5060 ti 16 en fpsi suanda verdiği özelliklere vs göre

9060xt fiyatından dolayı şuan alınmaz.

Teknolojiden ve yenilikten dolayı 5060Ti 16 gb önerimdir. Al rahatına bak.

5060ti

9060xt

7800xt

ben de aynı şeyleri düşünüyordum nvidiaya para yedirmek istemediğim için eledim açıkçası amacım yüksek fpsden ziyade uzun ömürlülük olduğu için 9060xt tercih ettim youtubedaki karşılaştırmaları izlemişsindir fps farkları bana çok koymaz bana uzun süre gitsin dedim 9060xt aldım illa fps yüksek olsun diyosan al gitsin zaten fiyat farkı kadar fps farkı var parasının karşılığı sayılır

5060 ti bence. Hem nvidia olması hemde nvidia'nın f/p bir kartı(sonunda). O driver sorunlarının saçmalık olduğunu düşünüyorum. Al kartı rahatına bak. Bakma böyle şeylere..

En ucuz olanı alıp geç derim eminim belli başlı oyunları oynayacaksın ve bu özelliklerin çoğunu kullanmayacaksın şahsen bende senin gibi severek araştırarak parça parça sistemi kendim topladım hazır sistem almadım ama şuan ki aklım olsa daha düşük fiyatlı bir sistem toplardım çünkü oynadığım oyunlar belli genelde cs2 vb. bu özelliklerin çoğunu kullanmıyorum boş yani pazarlama stratejisi gibi bakıyorum olaya eğer belli başlı oyunları oynayacaksan en uygun olanı tercih etmen yararına olur. Bende toplarken hikayeli oyun falan oynarım diye düşünüyordum değişen bir şey olmadı kısacası fps oyunlarından devam ediyorum ve bu bahsettiğin özelliklerin hiç birini kullanmıyorum.

işlemci amd(hep intel alırdım amd bana kendini kanıtladı amd aldım
ekran kartı ndivia(amd her ne kadar güzel adımlar atsa bile ndivia hala lider)
dlss4 gibi şeylerin balon oldugunu düşünüyorum eski ama 70 80 90 kartları öneririm
kısaca ya 9800xt al yada 3080
şu karta dlss 4.0 yada fsr 4.0 olayı olsa piyasadaki kartların %95 i tokatlar

5060ti

9060xt

7800xt

7800xt al bendede var her oyunu fullde çok iyi açıyo bazen destekleyen oyunlarda fsr desteklemeyende afmf açıp oynuyorum sadece afmf den dolayı kamerayı çevirince crosshair arkasında çok çok az ghosting bırakıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7800xt al bendede var her oyunu fullde çok iyi açıyo bazen destekleyen oyunlarda fsr desteklemeyende afmf açıp oynuyorum sadece afmf den dolayı kamerayı çevirince crosshair arkasında çok çok az ghosting bırakıyor
Sormak istediğin bir şey varsa beklerim

9060xt uzak dur her konuda en basta fiyatı sebebiyle rakibi 5060ti dan geride. 7800xt kas gucu var ama 16gb 5060ti mfg dlls rt açınca altta kalmaz önerim 5060ti 16gb.

Sormak istediğin bir şey varsa beklerim
Aslında gönlümden geçen hep 7800xt ama bende 5 yıldır amd kullanıyorum driver açmak çok uğraştırıcı birşeydi benim tüm kartlarımda o yüzden de biraz artık kurtulayım diyorum oyunlarda mesla alt r yapınca gelmiyordu driver o yüzden biraz da nvidia almak istiyorum kafam çok karışık onda da driver sorunları varmış

En ucuz olanı alıp geç derim eminim belli başlı oyunları oynayacaksın ve bu özelliklerin çoğunu kullanmayacaksın şahsen bende senin gibi severek araştırarak parça parça sistemi kendim topladım hazır sistem almadım ama şuan ki aklım olsa daha düşük fiyatlı bir sistem toplardım çünkü oynadığım oyunlar belli genelde cs2 vb. bu özelliklerin çoğunu kullanmıyorum boş yani pazarlama stratejisi gibi bakıyorum olaya eğer belli başlı oyunları oynayacaksan en uygun olanı tercih etmen yararına olur. Bende toplarken hikayeli oyun falan oynarım diye düşünüyordum değişen bir şey olmadı kısacası fps oyunlarından devam ediyorum ve bu bahsettiğin özelliklerin hiç birini kullanmıyorum.
Hikayeli oyunlar oynayacağım 5060ti alırım 2k da dlss q yetmezse mfg 2x açar takılırım diye düşünüyordum

Aslında gönlümden geçen hep 7800xt ama bende 5 yıldır amd kullanıyorum driver açmak çok uğraştırıcı birşeydi benim tüm kartlarımda o yüzden de biraz artık kurtulayım diyorum oyunlarda mesla alt r yapınca gelmiyordu driver o yüzden biraz da nvidia almak istiyorum kafam çok karışık onda da driver sorunları varmış

Hikayeli oyunlar oynayacağım 5060ti alırım 2k da dlss q yetmezse mfg 2x açar takılırım diye düşünüyordum
Valla alt r atinca da saniyesinde geliyo

Geri