Öneri 7900 gre den 5070 e geçmeli miyim?

Benim için olmaz ben uzak bölgelerde keskinlik ve detayların daha iyi olmasini istiyorum bunu yaparkende fps dengesini sağlayabilmesimi istiyorum image sharpening benim istediğimi pek veremiyor, fsr 4 belki daha iyidir ama hala daha amd nin biraz yazılımsal konuda ilerlemesi gerekiyor. Şuanda bana fazla fps değil göze hitap etmesi gerekiyor.
Dostum Türkiye'deki forumların %80 i AMD ci o da mecburiyetten yani o yüzden senin isteklerine karşın ''9070XT geç'' gibi komik cevaplar veriyorlar.

Arc Raiders 4K Destansı-sinematik karışık ayarlarda DLSS ultra performans ve FSR ultra performans 2 farklı görsel bırakıyorum. FSR çamur gibi hatta çamur hafif kalır resmen leş gibi iken DLSS cam gibi görüntü sunuyor ki bu ultra performans, AMD kalite de bile bu görüntüyü yakalayamıyor şuan...

FSR da FSR diyenlerin dünyadan haberi yok maalesef.

Ekler

• amd.webp
    amd.webp
    1.2 MB · Hit: 14
  • nvidia.webp
    nvidia.webp
    1.9 MB · Hit: 13
Dostum Türkiye'deki forumların %80 i AMD ci o da mecburiyetten yani o yüzden senin isteklerine karşın ''9070XT geç'' gibi komik cevaplar veriyorlar.

Arc Raiders 4K Destansı-sinematik karışık ayarlarda DLSS ultra performans ve FSR ultra performans 2 farklı görsel bırakıyorum. FSR çamur gibi hatta çamur hafif kalır resmen leş gibi iken DLSS cam gibi görüntü sunuyor ki bu ultra performans, AMD kalite de bile bu görüntüyü yakalayamıyor şuan...

FSR da FSR diyenlerin dünyadan haberi yok maalesef.
Kanka ne çamurundan bahsediyosun hangi fsr sürümü ve hangi dlss sürümü bir söylesende bilsek

Kanka ne çamurundan bahsediyosun hangi fsr sürümü ve hangi dlss sürümü bir söylesende bilsek
Dostum gözünde problem yoksa hangisinin çamur gibi olduğunu anlarsın zaten. Arc Raiders hem DLSS 4.5 hem de FSR 4 destekliyor yani şu gördüğün kalite FSR 4 e ait.

Dostum gözünde problem yoksa hangisinin çamur gibi olduğunu anlarsın zaten. Arc Raiders hem DLSS 4.5 hem de FSR 4 destekliyor yani şu gördüğün kalite FSR 4 e ait.
Bu kadar fark olamaz yazılım hatası var yüksek ihtimalle oyun fsr 3.1 de çalışıyor

Benimde değiştirmek istememdeki asıl etkili olan oyun Arc raiders aslında Fsr native dışında hangi ayarı yaparsam yapayım uzaklar gerçekten leş gibi pikseller birbiriyle sevişiyorlar. E native yapıyorsun azıcık bi kaosta fps 180 lerden 100 lere düşüyor çünkü native vermeye çalışıyor. Asıl sıkıntı burada

amd lafi bile yapılmaması gerekiyor artık 7000 serisine fsr 4 getirmedikleri sürece boş yatırım

Bu kadar fark olamaz yazılım hatası var yüksek ihtimalle oyun fsr 3.1 de çalışıyor
Aynen aynen yazılım hatası kesin. DLSS 4.5 ile Nvidia makası dağlar bayırlar kadar açtı da bir siz gözünüzü açamadınız :kekw:

FSR ı DLSS rakibi falan sanıyorsunuz...

Geçilmez.

Benimde değiştirmek istememdeki asıl etkili olan oyun Arc raiders aslında Fsr native dışında hangi ayarı yaparsam yapayım uzaklar gerçekten leş gibi pikseller birbiriyle sevişiyorlar. E native yapıyorsun azıcık bi kaosta fps 180 lerden 100 lere düşüyor çünkü native vermeye çalışıyor. Asıl sıkıntı burada
Amaç Arc Raiders ise zaten native şekilde bile Nvidia kartlar AMD muadillerinden çok daha performanslı.

Bende de 7900 gre var. Bundan önce 5070 kullanıyordum, elden çıkardım. Ve fps farkı hiç yok kral. Önerim asla öyle bir hata yapma :D

Performans olarak çoğu oyunda daha iyi olduğunu biliyorum hatta bende hellhound modeli var soğutması çok iyi oc modda bile 65 dereceleri geçmiyor neredeyse 7900 xt ile kafa kafaya skorlar alıyor ama burada konuşulan değer ilk olarak fps değil yazılımsal üstünlük. Değişen senaryolarda amd tarafında yapılabilecek bir şey yok postun altındaki yorumları da oku benimde az cok aklım var karşılaştırma videolarına bakabiliyorum.

Bende de 7900 gre var. Bundan önce 5070 kullanıyordum, elden çıkardım. Ve fps farkı hiç yok kral. Önerim asla öyle bir hata yapma :D
Değiştirirken ki beklentiniz neydi? Ne amaçlıyordunuz ve neyde kullanacaktınız? Bu sorulara göre cevaplar değişiyor. Ben oyunlardan çok çabuk sıkılan birisiyim ve güncel oyunlar arasında sürekli geçiş yapıyorum eskisi gibi valo, cs, lol gibi oyunlar artık beni tatmin etmiyor. Daha çok fps yerine daha net ve uzak bölgelerin daha iyi çizilmesini istiyorum. 2k görüntüde pikselleri saymak hoş değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,489
Üyeler
190,222
Son üye
khosimmcom
Geri