Öneri 7900 gre den 5070 e geçmeli miyim?

Değiştirirken ki beklentiniz neydi? Ne amaçlıyordunuz ve neyde kullanacaktınız? Bu sorulara göre cevaplar değişiyor. Ben oyunlardan çok çabuk sıkılan birisiyim ve güncel oyunlar arasında sürekli geçiş yapıyorum eskisi gibi valo, cs, lol gibi oyunlar artık beni tatmin etmiyor. Daha çok fps yerine daha net ve uzak bölgelerin daha iyi çizilmesini istiyorum. 2k görüntüde pikselleri saymak hoş değil.
Bahsettiğin şey ekran kartıyla ilgili değil. Oyun ayarlarındaki alan derinliği, hareket bulanıklığı gibi şeylerle ilgili.

Değiştirirken ki beklentiniz neydi? Ne amaçlıyordunuz ve neyde kullanacaktınız? Bu sorulara göre cevaplar değişiyor. Ben oyunlardan çok çabuk sıkılan birisiyim ve güncel oyunlar arasında sürekli geçiş yapıyorum eskisi gibi valo, cs, lol gibi oyunlar artık beni tatmin etmiyor. Daha çok fps yerine daha net ve uzak bölgelerin daha iyi çizilmesini istiyorum. 2k görüntüde pikselleri saymak hoş değil.
Aslında 7800 XT'ken 5070'e geçmiştim. Sebebi ise fps değil, eski kartımın sorunlarıydı. Meğersem sorun yazılımda değil, kartın kendisindeymiş. Geçici bir süre RX 590 kullandım sorunu yoktu. 5070'i sattıktan sonra ikinci el 7900 gre ararken şans yüzüme güldü, sıfır kapalı kutu buldum, onu aldım. Çok şükür şuanlık kartın bir sorunu yok. Yani yapay zeka delisi ve yayıncı değilseniz boşuna masraf etmiş olursunuz. Bu arada konudan bağımsız ama hem 7800xt hemde 5070'i asus dual serisinden kullandım ve ikisinde de cw vardı. Asus dual serisinden uzak durmanızı tavsiye ederim.

Bahsettiğin şey ekran kartıyla ilgili değil. Oyun ayarlarındaki alan derinliği, hareket bulanıklığı gibi şeylerle ilgili.
Çok bilgili birisin ben 30 yaşıma geldim 13-14 yaşından beri neredeyse asosyal seviyede bilgisayar kullanıyorum ama sorunun daha alan derinliği ve hareket bulanıklığı olduğunu anlayamamıştım. Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,474
Üyeler
190,217
Son üye
ayberk8212
Geri