Neler Yeni

7900 xt 7500f işlemcili sistem alınır mı

Hocam bende xtx sanmışım 🤣 çok bi ultra fark yok xt ninde yeterli olacağını düşünüyorum anakart olarak b850 modeller olabilir gaming plus modeli fiyatında diğer rakiplerinden iyi asrockun pro rs modelide en iyi 850 lerden biri fiyatında bence anakartı değiştirmeyebilirsiniz soğutucu iyi seçim olmuş yeterlidir işlemci yükselttiğiniz senaryoda iş yapacaktır
tamamdır hocam :D sağ olasın, sistemin sahibi arkadaş diyor ki ekran kartının garantisi bitti termal macununu yeniledim toz bile yok sorunsuz çalışıyor diyor açıkçası konuşması güven verdi içime sindi gayet net açıkladı her şeyi.

işlemciyi x3d serisine yükseltirim yıl sonunda inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

testlerini isteyin aida 64 ile detaylı bir test göndersin
arkadaştan istedim gönderirse buradan paylaşacağım testten sonra alınabilir veya alınmaz tavsiyelerinizi bekliyorum sağ olun dostlar.

Son düzenleme:
tamamdır hocam :D sağ olasın, sistemin sahibi arkadaş diyor ki ekran kartının garantisi bitti termal macununu yeniledim toz bile yok sorunsuz çalışıyor diyor açıkçası konuşması güven verdi içime sindi gayet net açıkladı her şeyi.

işlemciyi x3d serisine yükseltirim yıl sonunda inşallah

arkadaştan istedim gönderirse buradan paylaşacağım testten sonra alınabilir veya alınmaz tavsiyelerinizi bekliyorum sağ olun dostlar.
hocam bi furmark da isteyin eğer yükseltme gibi bir şey düşünüyorsanız am6 ları bekleyin derim 7500f 2k ve 4k da yeterli olur

hocam bi furmark da isteyin eğer yükseltme gibi bir şey düşünüyorsanız am6 ları bekleyin derim 7500f 2k ve 4k da yeterli olur
am6 için 2026 ortası diyorlar sanırım, işlemcinin götürebildiği yere kadar götürücem şimdilik, eğer bu sene sonunda kampanyalı bulursam 7800x3d alırım üstad.

Bu sistem aslında benim için fazla bile daha çok rekabetçi oyun oynayacağım. Satisfactory - RS6 - warzone - BO6 - cities skyline - cs 2 - bunun yanı sıra arada PC de oynayabileceğim hikayeli oyunlar oynarım o kadar. PS5 var hikayeli oyun sorunu çekmiyorum çok şükür.

alınmaz bu varken
değerlendireceğim bunu sağ olun

am6 için 2026 ortası diyorlar sanırım, işlemcinin götürebildiği yere kadar götürücem şimdilik, eğer bu sene sonunda kampanyalı bulursam 7800x3d alırım üstad.

Bu sistem aslında benim için fazla bile daha çok rekabetçi oyun oynayacağım. Satisfactory - RS6 - warzone - BO6 - cities skyline - cs 2 - bunun yanı sıra arada PC de oynayabileceğim hikayeli oyunlar oynarım o kadar. PS5 var hikayeli oyun sorunu çekmiyorum çok şükür.

değerlendireceğim bunu sağ olun
FPS oyunları için 7800x3d mantıklı olur fakat şimdi am6 çıkıyor 7800x3d den daha güçlü bir işlemci gelebilir o yüzden beklemekte fayda var ha eğer kampanya yakaladınız yapıştırın gitsin

9070GRE gelicek FSR4 önemli bi unsur bekle derim

alınmaz bu varken
kesinlikle bu sistem hala stoktayken al geç

FPS oyunları için 7800x3d mantıklı olur fakat şimdi am6 çıkıyor 7800x3d den daha güçlü bir işlemci gelebilir o yüzden beklemekte fayda var ha eğer kampanya yakaladınız yapıştırın gitsin
arkadaşların yukarıda attığı sisteme de bakınca kararsız kaldım 7 bin çıkarım çıkmasına ama monitörü alamam onun içinde minimum 2 ay beklerim napsam bilemedim hocam 7 bin verip sıfır bir üst versiyon sistem almak daha mantıklı gibi duruyor

9070GRE gelicek FSR4 önemli bi unsur bekle derim

kesinlikle bu sistem hala stoktayken al geç
güzel sistemmiş gerçekten + olarak kule tipi hava soğutma alınıp minimum 5 yıl götürür

Son düzenleme:
arkadaşların yukarıda attığı sisteme de bakınca kararsız kaldım 7 bin çıkarım çıkmasına ama monitörü alamam onun içinde minimum 2 ay beklerim napsam bilemedim hocam
9070xt tabikide daha iyi daha tercih edilebilir ama parça kalitesine önem veriyorsanız pek iyi bir tercih değil sistemde kullanılan anakart b serisi değilde a serisi gibi bir performansı var ben tercih etmezdim vrm leri falan kötüydü sanırım onun haricinde ekstra ram takviyesi ve soğutucu ile birlikte 56-57 bilemedin 58 bin lirayı bulur anakartı da yükseltmek gerek onu da unutmamak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,336
Üyeler
173,351
Son üye
Flixx
Geri