Neler Yeni

Öneri 7900xt satmalı mıyım

BabaVoss7

80+ Silver
Kral hayatında ne değişecekki. Bende 7900xtx pulse var. Tipi pek umrumda değil ki bence fenada değil çok kötü bi tasarımı yok sade ve güzel onu geçtim fan sesinde de ne kdr fark oluyor yani ona vereceğin parayı kaliteli iyi havalandırmalı bi kasa ve fana yap bence daha mantıklı. Ben 1500rpmden üstünü kullanmıyorum max yani 1500 öyle olunca seste yapmıyor max derecede 65 o da zar zor.
Onu geçtm kartları ikinci el satmakta kolay değil millet taksit avantajından alıyor zaten bunları. 20 varına vermedinmi zor yani.
100 aldığın oyundan 112 fps alsan ne olacak birde.
Eğer param var fantezi istiyorum tipi önemli diyorsan değiş derim. Kaç tane kart kullandım hepsi 1500 rpm üstü rahatsız ediyor. Minimal değişimler var bence

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Doğukan Barut
Kral hayatında ne değişecekki. Bende 7900xtx pulse var. Tipi pek umrumda değil ki bence fenada değil çok kötü bi tasarımı yok sade ve güzel onu geçtim fan sesinde de ne kdr fark oluyor yani ona vereceğin parayı kaliteli iyi havalandırmalı bi kasa ve fana yap bence daha mantıklı. Ben 1500rpmden üstünü kullanmıyorum max yani 1500 öyle olunca seste yapmıyor max derecede 65 o da zar zor.
Onu geçtm kartları ikinci el satmakta kolay değil millet taksit avantajından alıyor zaten bunları. 20 varına vermedinmi zor yani.
Eğer param var fantezi istiyorum tipi önemli diyorsan değiş derim. Kaç tane kart kullandım hepsi 1500 rpm üstü rahatsız ediyor. Minimal değişimler var bence
Benşm kasa iyi geniş ama 7900xt nin bu kadar ısındığını bilmiyordum fan sesleri de aşırı rahatsız ediyormuş ondan iade edip geçeyim mi deidm 2 gün oldu kartı kurmadım bile daha

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Arda doğan
gerek yok boşa para harcamaya elinizdeki kart gayet güçlü bir kart 6000 olsa geçin derdim ama 7000 den geçilmez
Fsr 4.0 donanımsal ama arada kaldım yine
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orası öylede bu vramlar ısınınca tek fan açıyor oda en tepe hızda bi fan ayarı çekeyim ben

Gereksiz olur. Bir de merak ediyorum mesela 6700 XT olsa işinizi görmez mi?

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Görkem Çağan
Fsr 4.0 donanımsal ama arada kaldım yine

Orası öylede bu vramlar ısınınca tek fan açıyor oda en tepe hızda bi fan ayarı çekeyim ben
evet hocam fsr4 gibi bir artısı var ama daha kart yeni yani ben olsam geçmem ben mesela 3080 kullanıyorum 5000 serisi çıkmasına rağmen büyük ihtimal 6000 de geçerim gibi düşünüyorum 4k gaming için ama arada çok bir performans farkı olmayan kart ve 1 nesil geridesiniz tabi karar ve para sizin ama yerinizde olsam geçmem

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Arda doğan
evet hocam fsr4 gibi bir artısı var ama daha kart yeni yani ben olsam geçmem ben mesela 3080 kullanıyorum 5000 serisi çıkmasına rağmen büyük ihtimal 6000 de geçerim gibi düşünüyorum 4k gaming için ama arada çok bir performans farkı olmayan kart ve 1 nesil geridesiniz tabi karar ve para sizin ama yerinizde olsam geçmem
Yok ya bu devirde para kolay kazanılmıyor elektrikçiyim 12 yaşından beri çalışıyom bobinajda yaptım konteynırda çatı panelde boyada lazer ve büküm cnc de hurdacılık.ve geri dönüşümde aha şimdi 3-4ton mal yükledik yeni geldim eve kocaelinden şimdi msü içinde para biriktiriyom 12k kolay kazanılmıyo cidden değmez gibi

Eski parça varsa satın alabilirim
Yokki full yeni sistem

Kardeş ben yeni AM5e geçtim. Amd 5600 işlemci, msi b550m pro vdh anakart, 4x8gb 3200mhz 18cl ramler ve XPG Pylon 650W güç kaynağı var istersen özelden yazabilirsin. Hepsi garantili en az 1 yıl ve uygun bırakırım.
lazım olan şeyler değil maaleef, DDR3 parçaları lazım

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,195
İsim
Hacı
Satılıp geçilir. 9070 XT, 7900 XTX e çakıyor kimi oyunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,681
Üyeler
169,323
Son üye
kaankaan40
Top Bottom