Öneri 7900xt satmalı mıyım

2 gün önce teslim aldım sapphire nin harbi ısınıyor mu o kadar 76 ne
Hocam benim bu konudaki forum sayfam buradan bak

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi ayarında hiç ayar yapmadım ama bu hafta sonu yapıcam
O zaman fanların %40-45 arasında dönüyor.

Sapphire pulse modeli var hazır 9070xt çıktı 7900gre'den %32 daha performanslı 7900xt'den %12 daha performanslı yani
Sapphire'nin pulse tasarımından ve sesinden'de kurtulmak istiyodum hazır yeni kart zaten 3-4 aylık kart 28'e almıştım satıp 9070xt'mi beklesem
kesinlikle deger fsr 4.0 7000 serisinde çalışmaycak çünkü donanımsal fsr oldugu için sırf fsr 4 için bile geçilir üstüne artık tüm oyunlar rt dahil olrak çalışıcak o yüzden daha güncel olan ürün almak daha avantajlı

Hocam benim bu konudaki forum sayfam buradan bak

O zaman fanların %40-45 arasında dönüyor.
Sıfır kart bu deperi görüyorsa geçmiş olsun iade edecem şimdi ha

Fan ayarlarının fotosunu atabilir misin

sepete eklettirmiyormuş
bence gerek yok
bence gerek yok
Hesap yaptım kartı 28'e aldım diyelim 24'e sattım üstüne 7-8k koyup gigabyte 9070xt aldım diyelim 28 den alıp 24'e satarkende zararım 4k olcak 8+4=12k vererek 7900xt'den 9070xt'ye gecmiş olmuş oluyorum ama bu fiyata cidden gereksiz pahalı yani sıfırdan alacaklar veya baya alt model bir karttan geçiş yapacaklar için iyi bir kart bu yüzden 7900xt'den devam edeceğim %12'luk bir farkta yok gibi zaten forza'da dahi yüsek fps'ler oynarken %'sel.olarak %12'lik.farkı koymuyor max 15-20fps gibi bu yüzden gereksiz ama pulse modeline iyi bi fan ayarı çekmem gerek

Bir kaç forumda okuduğuma göre 4080 nin biraz üzerinde diye okudum.
Saf performansta evet

2 gün önce teslim aldım sapphire nin harbi ısınıyor mu o kadar 76 ne
Ama vram ısısı o hosting normal değerler onlar her marka modelde bu derecelerdedir markalar arası max 3-4 derece zor oynar ama tabi buradada önemli olan ısı yerine açmış olduğu fan yüzdesi pulse %42 açıyorsa nitro modeli diyelim %35 falan açıyor

kesinlikle deger fsr 4.0 7000 serisinde çalışmaycak çünkü donanımsal fsr oldugu için sırf fsr 4 için bile geçilir üstüne artık tüm oyunlar rt dahil olrak çalışıcak o yüzden daha güncel olan ürün almak daha avantajlı
Ama geçersem 12k zararım olcak
Hesap yaptım kartı 28'e aldım diyelim 24'e sattım üstüne 7-8k koyup gigabyte 9070xt aldım diyelim 28 den alıp 24'e satarkende zararım 4k olcak 8+4=12k vererek 7900xt'den 9070xt'ye gecmiş olmuş oluyorum ama bu fiyata cidden gereksiz pahalı yani sıfırdan alacaklar veya baya alt model bir karttan geçiş yapacaklar için iyi bir kart bu yüzden 7900xt'den devam edeceğim %12'luk bir farkta yok gibi zaten forza'da dahi yüsek fps'ler oynarken %'sel.olarak %12'lik.farkı koymuyor max 15-20fps gibi bu yüzden gereksiz ama pulse modeline iyi bi fan ayarı çekmem gerek

Saf performansta evet
Oku

Geri