yatakbazabaslik
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Hocam aynısını kullanıyorum. Senin fan ayarın nasıl
tasarım konusunda haklısın bu arada leş bir tasarım, nitro modeli efsane mesela. Bende nitro model bekliyorum çıktığı gibi çökerimOynuyom onda sorun yok ama sapphire pulse tasarımı leş ve kart bir fan açıyor 2 oda öteden duyuluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok 28 e yine
Hocam size kalmış ama bence satmak baya gereksiz olur.Oynuyom onda sorun yok ama sapphire pulse tasarımı leş ve kart bir fan açıyor 2 oda öteden duyuluyor
Yok 28 e yine
https://www.tebilon.com/gigabyte-ra...-oc-16gb-rgb-lighting-256bit-amd-ekran-karti/ burda stok var alcaksan şimdi karar ver bida düşkmez bu fiyatlaraSapphire pulse modeli var hazır 9070xt çıktı 7900gre'den %32 daha performanslı 7900xt'den %12 daha performanslı yani
Sapphire'nin pulse tasarımından ve sesinden'de kurtulmak istiyodum hazır yeni kart zaten 3-4 aylık kart 28'e almıştım satıp 9070xt'mi beklesem
Fan ayarı sessizde sözde ama vramlar 76 dereceyi bi geçsin vramlarin üstündeki fanın birini fullüyoHocam aynısını kullanıyorum. Senin fan ayarın nasıl
Hocam size kalmış ama bence satmak baya gereksiz olur.
Amd şuan iyi vurdu zaten nvidia hisseleri zarara gircek gibiGereksiz fazla beklentiye girme bence 5000 serisi de tam bir fiyasko hem fiyat hem performans açısından takılmaya devam et mevcut kartla
Hocam eğer fan ayarı yapmadıysan kendi otomatik ayarıyla geldiyse vramler 96 dereceye kadar çıkıyor kendim test ettim.Fan ayarı sessizde sözde ama vramlar 76 dereceyi bi geçsin vramlarin üstündeki fanın birini fullüyo
Girmeli bencede batsa daha iyi bile denebilir nvidia yı severim ama 5000 serisi tam bir hayal kırıklığı yarattı bende 9070 9070xt iyi gibi ama 7900xtx yada 5000 serisinde hangi kartlara denkler acaba biliyor musun? 16 GB oluşu bir tık kötü oldu sanki vram cimriliği var gibi bu sefer AMD kartta.Fan ayarı sessizde sözde ama vramlar 76 dereceyi bi geçsin vramlarin üstündeki fanın birini fullüyo
Amd şuan iyi vurdu zaten nvidia hisseleri zarara gircek gibi
Hatta bu konu hakkında sayfa açtım.Hocam eğer fan ayarı yapmadıysan kendi otomatik ayarıyla geldiyse vramler 96 dereceye kadar çıkıyor kendim test ettim.
forum.donanimarsivi.com
Sonrasında fan yüzdesini 60 yaptım vram sıcaklığım 86 larda geziniyordu.Hatta bu konu hakkında sayfa açtım.
Yardım - Sapphire pulse Vram sıcaklığı 96 derece iyi mi?
Arkadaşlar Furmark testi yapıyorum. Gpu temp 69-70 C/Gpu hotspot 85-86 C/ Gpu usage 91%/Vram temp 96 C/ fan 1738 rpm %42 Sizce bu değerler iyi midirforum.donanimarsivi.com
Ama 16gb üstü vramda biraz gereksiz gibime geliyor ama 20 olsa tabi daha iyi olurduGirmeli bencede batsa daha iyi bile denebilir nvidia yı severim ama 5000 serisi tam bir hayal kırıklığı yarattı bende 9070 9070xt iyi gibi ama 7900xtx yada 5000 serisinde hangi kartlara denkler acaba biliyor musun? 16 GB oluşu bir tık kötü oldu sanki vram cimriliği var gibi bu sefer AMD kartta.
7900xt 20 7900xtx 24 mesela harika o yönden peki 9070 ve 9070xt 5000 nvidia ve amd kısmında hangi kartlara denk yada daha üstün?Ama 16gb üstü vramda biraz gereksiz gibime geliyor ama 20 olsa tabi daha iyi olurdu
Bende 79-82 derecelerde ferde falan zaten vramlar kart ise 72-76 dereceler arası ama işte cok sesli bir fan ayarı falan deneyimHatta bu konu hakkında sayfa açtım.
Yardım - Sapphire pulse Vram sıcaklığı 96 derece iyi mi?
Arkadaşlar Furmark testi yapıyorum. Gpu temp 69-70 C/Gpu hotspot 85-86 C/ Gpu usage 91%/Vram temp 96 C/ fan 1738 rpm %42 Sizce bu değerler iyi midirforum.donanimarsivi.com
Sonrasında fan yüzdesini 60 yaptım vram sıcaklığım 86 larda geziniyordu.