🔥İndirim 799 TL Xiaomi Router AX1500 WiFi 6 2.4GHz / 5GHz

cohannan

80+
Reaksiyon skoru
228
799 TL Xiaomi Router AX1500 WiFi 6 2.4GHz / 5GHz

1748873749286.webp

Kupon yok mu ya

45TL kargo çıkınca insanın alası gidiyor. En baştan 850TL yapsalar seve seve alacağım.

799 TL Xiaomi Router AX1500 WiFi 6 2.4GHz / 5GHz

Alıntıyı görüntüle
Bende fiber var fiber midemden buna ethernet kablosu taksam üst kata koysam iş yapar mı ? Fiber uyumlu mu ?

Bende fiber var fiber midemden buna ethernet kablosu taksam üst kata koysam iş yapar mı ? Fiber uyumlu mu ?
Access point modunda kablo ile bağlayıp wifi menzil genişletme olarak kullanabilirsiniz ama tavsiyem böyle bir ürün alın kablo ile uğraşmayın ;

Access point modunda kablo ile bağlayıp wifi menzil genişletme olarak kullanabilirsiniz ama tavsiyem böyle bir ürün alın kablo ile uğraşmayın ;
Bunun normal modem modu yok mu ? Bildiğin modem gibi kullanmak istiyoruk.

Bunun normal modem modu yok mu ? Bildiğin modem gibi kullanmak istiyoruk.
Modem gibi derken tam olarak ne amaçla kullanacaksınız , sizin menzil genişletme amaçlı bir ürün aradığınızı farzettim . Attığım üründe bir adet ethernet çıkışıda var kablosuz modeme bağlayıp kablo ile cihaza bağlayabilrsiniz .

Modem gibi derken tam olarak ne amaçla kullanacaksınız , sizin menzil genişletme amaçlı bir ürün aradığınızı farzettim . Attığım üründe bir adet ethernet çıkışıda var kablosuz modeme bağlayıp kablo ile cihaza bağlayabilrsiniz .
Yav hocam bildiğin Türk Telekomun verdiği yerime bunu kullanamıyor muyum ben

Yav hocam bildiğin Türk Telekomun verdiği yerime bunu kullanamıyor muyum ben
Maalesef modem değil bu . konunun öne çıkmaması için özelden yazın yada bununla ilgili konu açarsanız bir çok kişi yardımcı olacaktır .

Geri