7k-9k arası 2k monitör

svscr

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
7000
Genelde hikayeli yada simülasyon oyunları için arıyorum, rekabetçi oynadığım sadece lol var o da pek yoğun değil. 7k bandında yada tam 9k yada biraz geçerse olabilir, Hepsiburada'dan alacağım taksit imkanı belirttiğim bareme göre artıyor. 9 taksit olursa sevinirim.

G274QPF sanıp bu modeli sipariş etmiştim bu uygunsa iptal etmeyeceğim.

Genelde hikayeli yada simülasyon oyunları için arıyorum, rekabetçi oynadığım sadece lol var o da pek yoğun değil. 7k bandında yada tam 9k yada biraz geçerse olabilir, Hepsiburada'dan alacağım taksit imkanı belirttiğim bareme göre artıyor. 9 taksit olursa sevinirim.

kullandım çok memnun kaldım öneririm

Siparişi iptal etme çok güzel model.
Profesyonel incelemeleri çok olumlu bir monitör.
Renk doğruluğu ve DCI-P3 değerlerinin yanında kontrast seviyesi monitörün en öne çıkan özellikleri.
Overdrive özelliğinin tertemiz olduğu da belirtiliyor.

Teşekkür ederim, kullanıp memnun kaldığınız model G272QPF midir?b İncelemeleri olan iyi model G274 imiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siparişi iptal etme çok güzel model.
Profesyonel incelemeleri çok olumlu bir monitör.
Renk doğruluğu ve DCI-P3 değerlerinin yanında kontrast seviyesi monitörün en öne çıkan özellikleri.
Overdrive özelliğinin tertemiz olduğu da belirtiliyor.
Ben hiç incelemesini bulamadım, farklı bir konuda yine sizle konuşmuştuk.

Ben hiç incelemesini bulamadım, farklı bir konuda yine sizle konuşmuştuk.

Gönderdiğiniz incelemeler linkteki ürün değil. Link G272QPF sizinki G274QPF

Bu fiyat bandıdna ktc veya aoca rakip yok
Msi çok kötü,lenovo da ktc/aoc kadar iyi değil(Lenovoda fazla iade olduğu için dedim panel olarak değil)

Geri