7k₺ ye oyuncu koltuğu

hawk markasının ürünlerine bak. 2 sene sonra bana yeni kol yolladılar sağ sol. sadece tek mail atmıştım..

Ne almaliyim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

exvegadan uzak durulması lazım hocam bende uzun süre araştırdım en sonunda 15li plus aldım hawk kalite olarak kötüydü diğer markalar iyi değildi exvega güzel duruyodu fakat 5 yıldız + fotoğraflı yoruma 200₺ geri ödemesi vs vardı çok şikayeti vardı
İyi duruyor, fiyati da gayet makul

exvegadan uzak durulması lazım hocam bende uzun süre araştırdım en sonunda 15li plus aldım hawk kalite olarak kötüydü diğer markalar iyi değildi exvega güzel duruyodu fakat 5 yıldız + fotoğraflı yoruma 200₺ geri ödemesi vs vardı çok şikayeti vardı
Neden uzak durulmasi lazim mesela? Ben neden hawk ya da xdrive almaliyim? Gibi kafamda sorular olustu. Konuyu sorularimin cevabini almak icin actim ama kafamda daha fazla soru olustu😅

Ne almaliyim?

İyi duruyor, fiyati da gayet makul

Neden uzak durulmasi lazim mesela? Ben neden hawk ya da xdrive almaliyim? Gibi kafamda sorular olustu. Konuyu sorularimin cevabini almak icin actim ama kafamda daha fazla soru olustu😅
hocam şikayetvar sitesi üzerinden xDrive için daha az şikayet bulunmaktaydı daha az problemli bende seçeneğimi xDrive alarak kullandım

15li plus ile toryum arasinda ne gibi bir fark var ya da
hocam pek fark yok sanırım toryumda kumaş deri kullanılmış 15li plus'da ya tek kumaş yada tek deri var bende siyah renkli kumaş modeli var

yinede siz bilirsiniz hocam almak almamak size kalmış bir durum şimdiden hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,186
Üyeler
184,747
Son üye
omerkcn
Geri