Hocam "yılbaşı" indirimini bekleyin diyeceğim ama dolarla daha pahalı olacak. Bütçeyi maksimum kaç yapabilirsiniz? Cidden bütçeniz Türkiye standartlarına göre çok düşük ve ne tür oyunlar oynayacaksınız?
Yılbaşı indirimleri ne zaman tam olarak. Ek olarak ne günlere kaldık 8.000e artık laptop ne yazık ki mevcut değil.Hocam "yılbaşı" indirimini bekleyin diyeceğim ama dolarla daha pahalı olacak. Bütçeyi maksimum kaç yapabilirsiniz? Cidden bütçeniz Türkiye standartlarına göre çok düşük ve ne tür oyunlar oynayacaksınız?
30-31 Aralık gibi başlar 7-8 Ocak gibi biter tahminimce.Yılbaşı indirimleri ne zaman tam olarak. Ek olarak ne günlere kaldık 8.000e artık laptop ne yazık ki mevcut değil.
Bütçe çok mu düşük?Hocam "yılbaşı" indirimini bekleyin diyeceğim ama dolarla daha pahalı olacak. Bütçeyi maksimum kaç yapabilirsiniz? Cidden bütçeniz Türkiye standartlarına göre çok düşük ve ne tür oyunlar oynayacaksınız?
Çoğu kişide olup olmamasına bakılmıyor ne yazık ki. Piyasa da Dolar yükseldi mi? Yükseldi. Fiyatlara arttı mı? Arttı. 8,000 TL'ye adam gibi dizüstü bulamazsın. Bugün 7,500 TL ise yarın 8,000 oluyor. Bunu düşünürek alacaksın. İkinci ele yönelmeden iyi bir Dizüstü bulmak imkansıza yakın hale geldi. Bu arada, evet. Bütçe çok düşük.Bütçe çok mu düşük?
Evet dolar sürekli yükseliyor ama bu bütçe hala daha çoğu kişide yok.
Ama gerçekten İYİ bir Laptop almak için yetersiz.Bütçe çok mu düşük?
Evet dolar sürekli yükseliyor ama bu bütçe hala daha çoğu kişide yok.
Hocam evet iyi bir laptop almak yetersiz ama asgari maaşın neredeyse 2 katı olan bir meblaya çok düşük denemez.Ama gerçekten İYİ bir Laptop almak için yetersiz.
Tamam dediklerin doğruda bu bütçeye çok düşük diyemezsin çünkü hala bu paraya pc alıyorsun ona şükretmen gerekiyor.Çoğu kişide olup olmamasına bakılmıyor ne yazık ki. Piyasa da Dolar yükseldi mi? Yükseldi. Fiyatlara arttı mı? Arttı. 8,000 TL'ye adam gibi dizüstü bulamazsın. Bugün 7,500 TL ise yarın 8,000 oluyor. Bunu düşünürek alacaksın. İkinci ele yönelmeden iyi bir Dizüstü bulmak imkansıza yakın hale geldi. Bu arada, evet. Bütçe çok düşük.
Dostum forumda yasak konuşulması ama ampullü müsün?Hocam evet iyi bir laptop almak yetersiz ama asgari maaşın neredeyse 2 katı olan bir meblaya çok düşük denemez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam dediklerin doğruda bu bütçeye çok düşük diyemezsin çünkü hala bu paraya pc alıyorsun ona şükretmen gerekiyor.
Aga beni o kadar düşük görmene üzüldüm cidden biz ATATÜRKÜN evlatlarıyız.Dostum forumda yasak konuşulması ama ampullü müsün?