yazın mı alıcan para hazır mı?Sistem arıyorum ama maalesef ki dolar bazı beni zorluyor, "yazın çalıştığım parayla + babam üstüne ek yapacak şekilde alacam " sistem f/p olursa ve iyi olursa sevinirim.
Hazır sayılır 8K para var onu 10K yapıcam ama sen öner gineyazın mı alıcan para hazır mı?
Hazır sayılır 8K para var onu 10K yapıcam ama sen öner gine
Knk sistem kovala bak Instagram dan gaminggen i takip et 2 gün önce 7k ya gtx 1650,16gb ram, 512gb m2 ssd satıldıHazır sayılır 8K para var onu 10K yapıcam ama sen öner gine
Tmm knkKnk sistem kovala bak Instagram dan gaminggen i takip et 2 gün önce 7k ya gtx 1650,16gb ram, 512gb m2 ssd satıldı
TeşekkürlerAquarius 5T11-6500XT(PCIE4.0) - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3T10-6500XT oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu sistem artık alınır statüsünden toplansa daha iyi olur statüsüne resmi olarak çekilmiştir.Aquarius 5T11-6500XT(PCIE4.0) - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3T10-6500XT oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu sistem artık alınır statüsünden toplansa daha iyi olur statüsüne resmi olarak çekilmiştir.
Bu sistem artık alınır statüsünden toplansa daha iyi olur statüsüne resmi olarak çekilmiştir.
Kötü.Bu Sistem Nasıl?ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
4999tl'ye satılan sistemBu Sistem Nasıl?ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Neden Kötü Bi sıkıntısı mı varKötü.
tmm anladım4999tl'ye satılan sistem
Aynısını ucuza toplarsın.Neden Kötü Bi sıkıntısı mı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
tmm anladım