8-10k arası telefon önerisi

_AhmeT_-

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
517
işlemcisi snapdragon olursa güzel olur zamandan tasarruf için burdan bakim dedim
redmi not 13 var aklımda siz ne dersiniz
@SadeceBirisi. bi el knk sana zahmet müsaitsen tel lazım acil kullandığım pert oldu

samsung a25 var şuan bende 6 aydır kullanıyorum 8gb ram 256gb depolamalı olan versiyonu bendeki. Gayet sorunsuz bir cihaz sıfır fiyati 12.500tl 10k'ya falan ikinci el iyi fiyata bulursun. Herhangi kasma falan yok cihazda sorunsuz gidiyor.

işlemcisi snapdragon olursa güzel olur zamandan tasarruf için burdan bakim dedim
@SadeceBirisi. bi el knk sana zahmet müsaitsen tel lazım acil kullandığım pert oldu
note 13 alma tasarim ekran disinda kotu telefon islemci zayif onun yerine A25 al fiyatinin en iyi telefonu evet snapdragon degil ama snapdragon istiyorsan butceni baya bi yukari cikartmalisin A25 is gorur

samsung a25 var şuan bende 6 aydır kullanıyorum 8gb ram 256gb depolamalı olan versiyonu bendeki. Gayet sorunsuz bir cihaz sıfır fiyati 12.500tl 10k'ya falan ikinci el iyi fiyata bulursun. Herhangi kasma falan yok cihazda sorunsuz gidiyor.
2. ele bulaşmam direk note 13 alim o zaman

pil sizin için pek önemli değilse ve 2.el olursa oneplus9 /9pro bakılablir

hocam aynı fiyat bandında bakıyorum bende. 11, 11 indirimlerinde Redmi Note 13 Pro alıcam yüksek ihtimalle ama önceliğim A25.

Geri