SadeceSeyf
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim bir bakayım
xmp en yüksek değeri aç gerisini kurcalama bence2 Slot ile OC yapılıyor ama 4 slot ram takınca oc yapılmıyor. Var mı bilgisi olan ?
bilmiyorsan yazma xmp açıp geçmeyi adam da biliyor zaten ne anlatıyon senxmp en yüksek değeri aç gerisini kurcalama bence
Xmp en yüksek değeri veriyor oda ram değeri. Cl18 cl16 düşürmeye çalışıyorum kralxmp en yüksek değeri aç gerisini kurcalama bence
ram modelin nedirXmp en yüksek değeri veriyor oda ram değeri. Cl18 cl16 düşürmeye çalışıyorum kral
Msi sitesinde gördüm dediklerini ama türkçeye çeviremedim zamanla inşallahram modelin nedir
Thaiphoon Burner indirip SS atar mısın?
Hocam kendimde şuan xpg d30 3200mhz cl16 8x2 16gb ram mevcut aynısından kardeşimin pc ye aynısından aldım, ileride kardeşim ram değiştireceği zaman 4 slotlu bir anakarta bu 2 ramide ekleyip kullanabilirmiyim, yoksa bunlardamıThaiphoon Burner indirip SS atar mısın?
ayrı bir konu açın.Hocam kendimde şuan xpg d30 3200mhz cl16 8x2 16gb ram mevcut aynısından kardeşimin pc ye aynısından aldım, ileride kardeşim ram değiştireceği zaman 4 slotlu bir anakarta bu 2 ramide ekleyip kullanabilirmiyim, yoksa bunlardamı
''daisy chain'' sınıfına ait ramler?
Anakartım: B450m a pro max ama ileride 4 slotlu bir anakarta geçeceğim
Gece anca atarim işteyim sen musait olduğunda yarin bakarsin olur mu ?Thaiphoon Burner indirip SS atar mısın?
olurGece anca atarim işteyim sen musait olduğunda yarin bakarsin olur mu ?