- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,030
arkadaşlar annemleri masaüstü almaya ikna edemedim dizüstü alıyoruz açıkcası biraz üzdü bu durum beni neyse bu fiyata uygun bir dizüstü öneririmisiniz?
neden ikna olmadılar ki? çok mu seyehat ediyorsunuz?arkadaşlar annemleri masaüstü almaya ikna edemedim dizüstü alıyoruz açıkcası biraz üzdü bu durum beni neyse bu fiyata uygun bir dizüstü öneririmisiniz?
ya tek dedikleri taşınıyo olması tek tek açıkladım arasında ki o performans farkını anlamak istemiyolar galibaneden ikna olmadılar ki? çok mu seyehat ediyorsunuz?
hocam bu laptop un aynısı 7300e trendyol da var.![]()
Lenovo IP Gaming 3 82EY00D2TX Ryzen 5 4600H 16 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo IP Gaming 3 82EY00D2TX Ryzen 5 4600H 16 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Lenovo IP Gaming 3 82EY00D2TX Ryzen 5 4600H 16 GB 512 GB SSD GTX1650TI 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
8-9 tl diye okuyunca bakıyım dedimde aileni masaüstü aldırtamaman beni çok üzdü çok iyi sistemler alınabilirdiarkadaşlar annemleri masaüstü almaya ikna edemedim dizüstü alıyoruz açıkcası biraz üzdü bu durum beni neyse bu fiyata uygun bir dizüstü öneririmisiniz?
ailene de ki bu fiyatlara iyi bir laptop alınmıyor masaüstü ise en üst modellere yakın oluyor de anlarlar taşımasını ben yaparım sizi uğraştırmam de yoksa paraya yazık olucakya tek dedikleri taşınıyo olması tek tek açıkladım arasında ki o performans farkını anlamak istemiyolar galiba
Ya vazgeçerler ise? Ailesi izin vermediğine göre ailesi alacak.Yerinde olsam ikna ederim. Uzun uzun inatlaşırım.