Yardım 8 ay sonra! | Oyundayken PC yeşil ekran verip kapandı!

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
5,988
27 gün sonra tekrardan oldu, bu sefer daha net deneyimledim.
8 ay sonra tekrardan oldu
@Chapin bahsettiğin cızırtı sesi gelmedi. (bu sefer geldi)
çok korkuyorum ayda bir olsa sorun değil ama gün gelecek her gün olmaya başlayacak diye korkuyorum. başka konularda driver, kablo kaynaklı olduğunu söylemişler ama yinede tedirginim.
merhaba arkadaşlar bu gün valorant oynuyordum, maç arattım tam karşılaşma bulundu dedi bende alt tab atım ve discordda arkadaşıma yazıyordum ki yeşil ekran verdi ve pc reset attı.
sorun tam olarak buydu;
1614591866741.png

arkadaşlar bu sorun neden kaynaklı olabilir? sürekli tekrarlar mı? 5 aydır ilk defa başıma geliyor çok korkuyorum lütfen yardım edin!
@Chapin @MisakiTaro @RevDeisDou
bu arada dönüştürücü kullanıyorum onunla bir alakası olabilir mi?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bu gün valorant oynuyordum, maç arattım tam karşılaşma bulundu dedi bende alt tab atım ve discordda arkadaşıma yazıyordum ki yeşil ekran verdi ve pc reset attı.
sorun tam olarak buydu;
Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar bu sorun neden kaynaklı olabilir? sürekli tekrarlar mı? 5 aydır ilk defa başıma geliyor çok korkuyorum lütfen yardım edin!
@Chapin @MisakiTaro
reset attıysa dönüştürücü ile alakası olduğunu düşünmüyorum

5 saniye kaldı sonra reset attı vallahi ecel terleri döküyorum şu anda
ekran kartı yazılımından kaynaklı olabilir dönüştürücü kaynaklı olduğunu sanmıyorum

Ekran kartı sıcaklıklarını kontrol et. Şahsen başına gelmişti (Tabi biraz daha renk vardı.) Ekran kartı yanmıştı.

ekran kartı yazılımından kaynaklı olabilir dönüştürücü kaynaklı olduğunu sanmıyorum
kanka yazılımsa düzelir bir şekilde de inşallah donanım kaynaklı değildir eğer öyleyse garantiye gidecek zaten stok yok :(

Birebir aynısını yaşadım, wattmandan kaynaklı olabilir Radeon Software'i aç wattman bildirimi gelicek muhtemelen.

sorun tam olarak buydu;
Alıntıyı görüntüle
@Chapin @MisakiTaro
hocam bana ekran kartı yada işlemci çok ısınınca bunun mavi hali geliyor bir sıcaklıklara bakın

Ekran kartı sıcaklıklarını kontrol et. Şahsen başına gelmişti (Tabi biraz daha renk vardı.) Ekran kartı yanmıştı.
ağzını hayra aç kanka sıcaklıklar normaldi heleki valorantta fan bile çalışmıyor ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birebir aynısını yaşadım, wattmandan kaynaklı olabilir Radeon Software'i aç wattman bildirimi gelicek muhtemelen.
evet gelmiş, daha sonra tekrarlamış mıydı sende? korkmalımıyım şuanda?

ağzını hayra aç kanka sıcaklıklar normaldi heleki valorantta fan bile çalışmıyor ki
Ha dostum kart yeni kart ise yanmamıştır. Benim kullandığım kart bayağı eskiydi. PC açılıyor mu?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet gelmiş, daha sonra tekrarlamış mıydı sende? korkmalımıyım şuanda?
Ben mining programını kapattıktan sonra oyunu açınca yiyorum genellikle 1-2 kere oldu sadece
Radeon Software'den manuel ayar yaptim henüz yaşamadım.

kanka yazılımsa düzelir bir şekilde de inşallah donanım kaynaklı değildir eğer öyleyse garantiye gidecek zaten stok yok :(
psu sorunlu da olabilir ama sanmıyorum muhtemelen yazılım kaynaklı amd 5600xt serisinde driver sorunları çözüldü diyen arkadaş nerde acaaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,641
Üyeler
174,903
Son üye
kenan batıı
Geri