8 Cihaz Arasından Hangisi?

Bilmediğim bir cihaz almak istemiyorum. En azından bir kıyas olsa fena olmaz. Mesela R5 4600H + GTX 1650 Tİ ile kıyaslarsak hangisi üstün?
11400H+3050, hocam neden bu kadar takıntınız var ki daha güçlü hemde.

Hocam 1650ti falan düşünmeyin 2 tercihiniz olsun ya RX 5500M ya da RTX 3050. bu kartların hepsi 4 gb Vram'e sahip burada sizin önceliğiniz seçiminizi belirler. RTX ve DLSS önemli ise 3050 alın değil ise r5500M.

11400H+3050, hocam neden bu kadar takıntınız var ki daha güçlü hemde.
Yani bilmiyorum, istediğim oyunları yüksek ayarlarda iyi bir şekilde oynamak istiyorum. Ve sanırım bu cihaz yeni. Ama bakıcağım buna da, önerin için teşekkürler.

Yani bilmiyorum, istediğim oyunları yüksek ayarlarda iyi bir şekilde oynamak istiyorum. Ve sanırım bu cihaz yeni. Ama bakıcağım buna da, önerin için teşekkürler.
Bak burada var, CPU 80-84 , GPU 70-83 aralığında çalışıyor gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak burda da var.

Videolarda görünüyor ara sıra ,youtube!a 3050 + 11400H yaz.
Şu anda en az 10 tane video izledim, hepsinde oyun hariç herşeyi anlatmışlar. Bir iki tane oyun testi var onlarad APEX'e ait. Dillerini bilmediğimi için hangi ayarda olduğunu anlayamıyorum. Sadece bir videoda gördüm, şöyle yazmış:
Tomb Raider (Medium) : 50 FPS
RDR 2 (Medium) : 42 FPS
Assasin's Creed Valhalla (Medium) : 51 FPS

Bu oyunları pek bilmiyorum. Nasıl iyi mi değerler?

Şu anda en az 10 tane video izledim, hepsinde oyun hariç herşeyi anlatmışlar. Bir iki tane oyun testi var onlarad APEX'e ait. Dillerini bilmediğimi için hangi ayarda olduğunu anlayamıyorum. Sadece bir videoda gördüm, şöyle yazmış:
Tomb Raider (Medium) : 50 FPS
RDR 2 (Medium) : 42 FPS
Assasin's Creed Valhalla (Medium) : 51 FPS

Bu oyunları pek bilmiyorum. Nasıl iyi mi değerler?
Güzel, @Techno08

Geri