MR. Salieri
80+ Bronze
DDR3 soket için ram takviyesi yapmak istiyorum 8 GB Belleğe en fazla kaç tl verilir. Biligsayarcı sıfır'ına 200-250TL bandında dedi alınır mı ?
alma 150 de fazlasını vermiyom de.DDR3 soket için ram takviyesi yapmak istiyorum 8 GB Belleğe en fazla kaç TL verilir. Biligsayarcı sıfır'ına 200-250TL bandında dedi alınır mı ?
en ucuzu 200 en pahalısı 350tl internette o ram ile aynı özellikler. bence iyi fiyat ama 200tl den fazla verme.DDR3 soket için ram takviyesi yapmak istiyorum 8 GB Belleğe en fazla kaç TL verilir. Biligsayarcı sıfır'ına 200-250TL bandında dedi alınır mı ?
kardeş ddr3 ram arıyorbu daha ucuz 100 den fazla vermeBilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
kardeşim örnekleme yaptım kıtmısın bu bile daha ucuz 100 den fazla verme demişimkardeş ddr3 ram arıyor
daha ucuz dediğin mal 250tlkardeşim örnekleme yaptım kıtmısın bu bile daha ucuz 100 den fazla verme demişim
düzenlememi okursan sevinirimdaha ucuz dediğin mal 250tl
ddr3ü neden ddr4 ile örnekliyon kafan mı iyi
okudum onayladımdüzenlememi okursan sevinirim