Ömer Çuhacı
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Ekran kartına ayırmış olabilir. Bende ekran kartı 12gb ama 20gb olarak gözüküyor. 8gb ram ekran kartına aktarıyor.8 GB Ram Taktım Toplam 16 GB Ramim Oldu PC De Gözüküyor 16 GB Ram Olduğu Fakat 8 GB tını Kullanıyor Ne Yapmam Gerekiyor.
BİOS güncelleyip tekrardan bakar mısın bu değerlere?8 GB Ram Taktım Toplam 16 GB Ramim Oldu PC De Gözüküyor 16 GB Ram Olduğu Fakat 8 GB tını Kullanıyor Ne Yapmam Gerekiyor.
Sorun olmaz değilmi düne kadar sadece 8gb ram vardı8.1GB ı donanım için ayrılmış görünüyor.
Biosa girdim 8+8 2400 mhz olarak gözüküyorBİOS güncelleyip tekrardan bakar mısın bu değerlere?
Sorun Olmaz Değilmi Düne Kadar 8 GB Ram Kullanıyordm Yeni 16 oldu
Donanıma fazla ayırmış. BİOS güncelleyip tekrar bakın belki bir çeşit bugta olmuş olabilir.Sorun olmaz değilmi düne kadar sadece 8gb ram vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biosa girdim 8+8 2400 mhz olarak gözüküyor
Yani sorun olmaz da yüksek ram kullanımı gerektiren oyunlarda rami donanımdan kısıp oyuna aktarır mı bilemiyorum. Çoğu güncel oyun artık en kötü 8gb ram istiyor çünkü.Sorun olmaz değilmi düne kadar sadece 8gb ram vardı
Biosa girdim 8+8 2400 mhz olarak gözüküyor
kardeşim aynı sorun bendede varadı biosu güncelleyip tekrar bak benim sorunum öyle çözüldü8 GB Ram Taktım Toplam 16 GB Ramim Oldu PC De Gözüküyor 16 GB Ram Olduğu Fakat 8 GB tını Kullanıyor Ne Yapmam Gerekiyor.