Hocam Forza Horizon 4, CS:GO, PUBG steam, GTA V vb. oynuyorum.cs go PUBG mobile oynuyosan gerek yok
Teşekkürler.Mantıklı olur, 8 GB artık yetmemeye başladı.
16Gb kesinlikle yükselt 8gb yetmemeye başlıyor yavaş yavaş yeni nesil oyunlarda.8 GB 3000 mhz RAM'i 16 GB'a yükseltmek mantıklı olur mu? İleriye dönük olarak iyi bir karar mı olur bilemedim. AMD sistem kuracağım için dual channel kullanmayı düşünüyorum açıkçası...
16 GB ram çok daha iyi ancak çözünürlük takıntınız yoksa 8 GB iş yapabilir şu an.8 GB 3000 mhz RAM'i 16 GB'a yükseltmek mantıklı olur mu? İleriye dönük olarak iyi bir karar mı olur bilemedim. AMD sistem kuracağım için dual channel kullanmayı düşünüyorum açıkçası...
Çift kanal yapsam performans artar mı?16Gb kesinlikle yükselt 8gb yetmemeye başlıyor yavaş yavaş yeni nesil oyunlarda.
o oyunlarla ömrünün sonuna kadar oynayacaksan yeterHocam Forza Horizon 4, CS:GO, PUBG steam, GTA V vb. oynuyorum.
Teşekkürler.
amd ise dual chanell dan 10 fps artış sağlıyorben 8 gb kullanıyorum 16 gb 3-4 fps artış gosterıcektır
amd sistem ise evet artarÇift kanal yapsam performans artar mı?
8 gb idarelik kullanılabilir ama kesinlikle 16 ya çıkarılmalı.Mantıklı olur.8 GB 3000 mhz RAM'i 16 GB'a yükseltmek mantıklı olur mu? İleriye dönük olarak iyi bir karar mı olur bilemedim. AMD sistem kuracağım için dual channel kullanmayı düşünüyorum açıkçası...