8 GB RAM yeterli midir?

Rammstein

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,734
8 GB 3000 mhz RAM'i 16 GB'a yükseltmek mantıklı olur mu? İleriye dönük olarak iyi bir karar mı olur bilemedim. AMD sistem kuracağım için dual channel kullanmayı düşünüyorum açıkçası...

Mantıklı olur, 8 GB artık yetmemeye başladı.

8 GB 3000 mhz RAM'i 16 GB'a yükseltmek mantıklı olur mu? İleriye dönük olarak iyi bir karar mı olur bilemedim. AMD sistem kuracağım için dual channel kullanmayı düşünüyorum açıkçası...
16Gb kesinlikle yükselt 8gb yetmemeye başlıyor yavaş yavaş yeni nesil oyunlarda.

16 GB ram çok daha iyi ancak çözünürlük takıntınız yoksa 8 GB iş yapabilir şu an.

16'ya yükseltmeniz daha iyi olur. Bazı oyunlarda 8gb yetmeyebiliyor.

Hocam Forza Horizon 4, CS:GO, PUBG steam, GTA V vb. oynuyorum.

Teşekkürler.
o oyunlarla ömrünün sonuna kadar oynayacaksan yeter :D şaka bi yana 8gb artık az geliyor oyunlara 16gb dual chanell ın ömrü daha baya var ama 8gb 1 2 seneye yetmez artık
Post automatically merged:

ben 8 gb kullanıyorum 16 gb 3-4 fps artış gosterıcektır
amd ise dual chanell dan 10 fps artış sağlıyor

8 gb idarelik kullanılabilir ama kesinlikle 16 ya çıkarılmalı.Mantıklı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,875
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri