Neler Yeni

8. Sınıf ödev için yardım

Ömerkpln

80+
8. sınıf Türkçe kitabında "kaşağı" metninin ana fikrinden yola çıkarak bir hikaye yazınız diye bir etkinlik var fakat böyle bir hikaye yaşamadığım için aklıma hiçbir şey gelmiyor yardım edebilir misiniz?
Not: Metinin ana fikri hiç kimseye suç atmamalıyız.

Maykıl

80+ Silver

e ödev bunun için daha uygun

ve devlet kitabıysa internette cevaplarını rahatt rahat bulabilirsin ben 8. sınıfda ödev yapmadığım için çok pişmanım sözlünü düşürmemeye bak

Ömerkpln

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

e ödev bunun için daha uygun

ve devlet kitabıysa internette cevaplarını rahatt rahat bulabilirsin ben 8. sınıfda ödev yapmadığım için çok pişmanım sözlünü düşürmemeye bak
Bizim hoca direk anlıyor, ödevi yapmasakta kötülüğmüz için her şeyi yapar o derece yani.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
8. sınıf Türkçe kitabında "kaşağı" metninin ana fikrinden yola çıkarak bir hikaye yazınız diye bir etkinlik var fakat böyle bir hikaye yaşamadığım için aklıma hiçbir şey gelmiyor yardım edebilir misiniz?
Not: Metinin ana fikri hiç kimseye suç atmamalıyız.
Geçen sene yapmıştık aynı yeri müfredat değişmemiş galiba sayfa söylüyebilir misin kitap duruyorsa yazayım sana.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
biz daha oraya gelmedik eğer yaparsan bana da yardım eder misin

Ömerkpln

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka şansına yapmadığım tek yere denk geldin :D Bu arada 8de çalış benim gibi pişman olma herkes öyle diyordu aman nolcak diyordum harbiden öyle.
Yine de teşekkürler düşünmen yeterdi çalışma hevesimde geliyor ama hocaların kötü anlatımı ve üniversite bile bitirip iyi bir iş bulamama gibi durumlar aklıma gelince hevesim kaçıyor.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Yine de teşekkürler düşünmen yeterdi çalışma hevesimde geliyor ama hocaların kötü anlatımı ve üniversite bile bitirip iyi bir iş bulamama gibi durumlar aklıma gelince hevesim kaçıyor.
Okuyan insan işsiz kalmaz,o dediğin 500k olan üniversiteler dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,707
Üyeler
168,181
Son üye
Fearless677
Top Bottom