berkay0606
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 80.000
Herkese merhaba Bütcem 80.000₺ oyun için sistem önerisi yapabilirmisiniz? Bileşenleri tek tek alıp birlestirebilirim teşekkürler
Herkese merhaba Bütcem 80.000₺ oyun için sistem önerisi yapabilirmisiniz? Bileşenleri tek tek alıp birlestirebilirim teşekkürler
İlk önerilen sistemi bodoslama almaya çalışma, en az 5 sistem önerisi bekle kıyaslamaya yap ondan sonra düşün öyle satın al.tesekkur ederim, işlemci ve sogutucu 240mm zayıf kalmaz dimi dar boğaz gibi bir durum
yok olmaztesekkur ederim, işlemci ve sogutucu 240mm zayıf kalmaz dimi dar boğaz gibi bir durum
80 e daha iyisi yokki neyi atacaklarİlk önerilen sistemi bodoslama almaya çalışma, en az 5 sistem önerisi bekle kıyaslamaya yap ondan sonra düşün öyle satın al.
Bu daha iyi![]()
FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K Pro HD2-850 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.960,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 7.329,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Ponos Ultra MS4 RJ-0R20B00226 ARGB 4 Fanlı E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.698,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
80.8k
@asko56 nın attığında 2tblik daha iyi bir ssd var ancak benim attığım sistemin daha iyi olduğunu düşünüyorum ssd sonradan arttırılabilir ve diğer parçalar kadar masraflı değilBu daha iyi
benim sistemde sadece 2tb ssd yok güç kaynagı cougarın gold sertifikalı 850w psu su var anakart daha iyi her alandan daha iyi@asko56 nın attığında 2tblik daha iyi bir ssd var ancak benim attığım sistemin daha iyi olduğunu düşünüyorum ssd sonradan arttırılabilir ve diğer parçalar kadar masraflı değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu psu daha iyi olur diye düşünüyorum
benim attığımda highpowerin gold sertifikalı psu su anakartların karşılaştırma linkibenim sistemde sadece 2tb ssd yok güç kaynagı cougarın gold sertifikalı 850w psu su var anakart daha iyi her alandan daha iyi
dostum yok attıgınız sistemde fsp marka psu var sogutucu yok 9700x i neyle sogutucakbenim attığımda highpowerin gold sertifikalı psu su anakartların karşılaştırma linki
üstelik 9600x ile 9700x arasında hatrı sayılır bir fark var
benimkinde sıvı soğutucu var linklerde bozulnmuşbenim sistemde sadece 2tb ssd yok güç kaynagı cougarın gold sertifikalı 850w psu su var anakart daha iyi her alandan daha iyi
üstüne sizin sistemde sogutucu yok benimkinde 240lık msı mag sogutma var
benimkinde sıvı soğutucu var linklerde bozulnmuş