[TR] Ew3wRtY
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
- Bütçe
- 2000
beyler 2000 TL'ye kadar cıkarım bir mouse önerisi lazım f/p olursa cok iyi olur ama. 800-1000 tl civarı cok iyi olur ama 1800-2000e kadar cıkarım.
Kullanım amacı ne? bir de kablolu kablosuz farkeder mibeyler 2000 TL'ye kadar cıkarım bir mouse önerisi lazım f/p olursa cok iyi olur ama. 800-1000 TL civarı cok iyi olur ama 1800-2000e kadar cıkarım.
fps oyunları oynuyorum cs valo tarzı kablolu kablosuz farketmezKullanım amacı ne? bir de kablolu kablosuz farkeder mi
çok para harcamadan kapatmak istersen bu var valorant için kendim kullanıyorum sensörler baya iyi tutuşun da claw ise baya iyi gidiyor ama eğer bütçeyi arttırıp kablosuz profesyonel bir mouse alayım dersen Lamzu atlantis ninjutso sora gibi mouselara bakabilirsinfps oyunları oynuyorum cs valo tarzı kablolu kablosuz farketmez
olabilir daha çok öneri gelirse hepsiyle beraber karsılastırarak karar veririm teşekkür ederimçok para harcamadan kapatmak istersen bu var valorant için kendim kullanıyorum sensörler baya iyi tutuşun da claw ise baya iyi gidiyor ama eğer bütçeyi arttırıp kablosuz profesyonel bir mouse alayım dersen Lamzu atlantis ninjutso sora gibi mouselara bakabilirsin
![]()
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.tr
bu arada link bıraktığım ile söylediğim mouselarda sensör farkı pek belli olmuyor var ama hissedilebilecek gibi değil aralarında ki en büyük farkları kablosuz olmaları ve hafif olmalarıolabilir daha çok öneri gelirse hepsiyle beraber karsılastırarak karar veririm teşekkür ederim
bide farklı şekilleri olmasıbu arada link bıraktığım ile söylediğim mouselarda sensör farkı pek belli olmuyor var ama hissedilebilecek gibi değil aralarında ki en büyük farkları kablosuz olmaları ve hafif olmaları
sağol hocam değerlendiricembu arada link bıraktığım ile söylediğim mouselarda sensör farkı pek belli olmuyor var ama hissedilebilecek gibi değil aralarında ki en büyük farkları kablosuz olmaları ve hafif olmaları
g300s kullanıyom dpi az ama güzel :dbeyler 2000 TL'ye kadar cıkarım bir mouse önerisi lazım f/p olursa cok iyi olur ama. 800-1000 TL civarı cok iyi olur ama 1800-2000e kadar cıkarım.
g300s sensörü kötü bir mouse ve bu bütçeyle g300s alınmaz.g300s kullanıyom dpi az ama güzel :d
kullandım zamanında 2 sene civarı sağol hocam .dg300s kullanıyom dpi az ama güzel :d
güzel siteymişbide farklı şekilleri olması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.eloshapes.com/ buradan istediğin mouseları karşılaştırabilirsin sana en uygun şekilli mouse alabilirsin