bu 1920x1280 kare ekran gibi olmaz mı?
pardon sadece teknosada 1920x1280 imiş
Bir kere benim baba parası yediğimi nereden çıkardın?Burada seni ilgilendiren bir şey yok. İstemezse istemiyorum der biter. Ayrıca "Olm" ne demek? Askerlik arkadaşınmışım gibi konuşuyorsun. Uslübunu takın çocuk.
Ayrıca herkes senin gibi baba parası yemiyor, 400 TL herkes için az para değil.
Tamam önerini yap geç, eleştirmek sana kalmamış, konu sahibine kalmış.Bir kere benim baba parası yediğimi nereden çıkardın?
Ve ikincisi burası bir forum biz bu fiyata en iyi ürünü önermek zorundayız. Sen kendini düşünmekten başka bir şey yapmıyorsun. Ayrıca bütçesi yetiyorken neden 2.el çizikli monitörü tekirdağdan getirsin? Çok 2.el istiyorsa da 144hz 1ms var 900tl ye
Diyorsunuz ki 900tl lik monitörü 475e satıyorum kendimi mi düşünüyorum? Demekki insanlar senin sattığını tercih etmiyor hatta sen de artık ilandan ümidini kestin buradan pazarlamaya çalışıyorsun. Demekki o kadar da uygun değil. Neyse tartışmak istemiyorum ama 2.el kendi ürününü pazarlamak için ayrı yer açıldı. Onun yeri burası değil. İyi günler (daha cevap vermezseniz sevinirim uzamasını istemiyorum dediğimi dedim)Tamam önerini yap geç, eleştirmek sana kalmamış, konu sahibine kalmış.
Kendini düşünmekle ne alakası var? 900 liraya satılan monitörü 475'e satıp kendimi mi düşünüyorum? Küçücük 2-3 tane çizik var, alacağı 144 Hz'de de olur o.
Ayrıca bir insanın 900 TL bütçesi var diye 900 TL harcamak zorunda değil.
Bundan sonraki cevaplarına cevap vermeyeceğim. Boşuna kendimi yormaya gerek yok.
Eleştirmek sana kalmamış ne? Konu sahibi demekki bilgi sahibi değil ki soruyor ve bizim burada amacımız en iyisini önermek yani eleştirme hakkımız var. Ayrıca gelip de çizgili monitörü atarsanız tabii ki eleştiririz.Tamam önerini yap geç, eleştirmek sana kalmamış, konu sahibine kalmış.
Kendini düşünmekle ne alakası var? 900 liraya satılan monitörü 475'e satıp kendimi mi düşünüyorum? Küçücük 2-3 tane çizik var, alacağı 144 Hz'de de olur o.
Ayrıca bir insanın 900 TL bütçesi var diye 900 TL harcamak zorunda değil.
Bundan sonraki cevaplarına cevap vermeyeceğim. Boşuna kendimi yormaya gerek yok.
475 tl kargo sanmam pekiGel neredeyse aynısını 500'e (475₺+kargo) satayım. İlanımda var. Boşuna para verme.
Arkadaş ürünü eleştirmiyor, boş boş konuşuyor. Normalde üründe eksik gördüğün, şurası kötü dediğin bir şey varsa söyle. Buna bir şey demem. Konu sahibi almak isterse bilgisi olur. Ama zaten linki atılan monitörle neredeyse aynı monitör. Ne kadar fark olabilir? Kontrol etmedim ama panelleri aynı bile olabilir.Eleştirmek sana kalmamış ne? Konu sahibi demekki bilgi sahibi değil ki soruyor ve bizim burada amacımız en iyisini önermek yani eleştirme hakkımız var. Ayrıca gelip de çizgili monitörü atarsanız tabii ki eleştiririz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
ViewSonic VA2223-H 21.5" 5 ms Full HD 60 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VA2223-H 21.5" 5 ms Full HD 60 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VA2223-H 21.5" 5 ms Full HD 60 Hz Monitör özelliklerini incele, 3.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ya kardeşim 900tl bütçesi varken bir adamın, böyle bir monitörü hem de kozmetiği iyi olmayan bir monitörü Tekirdağdan neden getirsin? Ayrıca biz eleştiri yapmayacaksak kim yapacak? Konu sahibi o kadar bilgili değil ki bize soruyor demi? 2. El 144hz bir monitör alabilir. Ve ayrıca dediğim gibi YERİ BURASI DEĞİL. Bana da mantıksız gelen şeyi dile getiririm.Arkadaş ürünü eleştirmiyor, boş boş konuşuyor. Normalde üründe eksik gördüğün, şurası kötü dediğin bir şey varsa söyle. Buna bir şey demem. Konu sahibi almak isterse bilgisi olur. Ama zaten linki atılan monitörle neredeyse aynı monitör. Ne kadar fark olabilir? Kontrol etmedim ama panelleri aynı bile olabilir.
Çizgili monitör kısmı da komik olmuş.
Üstünde 2 tane çizik var. 900 lira verip almak istiyorsa alabilir, ona da bir şey demedim. Ben 700 liraya satmaya çalışsam bu hâlde, o konuda da haklı olurdun ama zaten düşeceğimi düşmüşüm. Beğenmezse almaz zaten.