800 TL Mouse Önerisi

yasin_inc

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,063
800 tl bütçe mouse önerisi istiyorum

Trendyol Bütçeyi aşıyor fakat bunu tavsiye ederim.

iyzico ile pek uğraşmak istemiyorum açıkçası ona göre öneri yapsanız iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Trendyol Bütçeyi aşıyor fakat bunu tavsiye ederim.
hocam güzel öneri de şu daha iyi sanki

iyzico ile pek uğraşmak istemiyorum açıkçası ona göre öneri yapsanız iyi olur

hocam güzel öneri de şu daha iyi sanki
Attığınız 250 IPS 50 G benim attığım 450 IPS 50 G. Mousepad'iniz çok iyi değilse bu IPS farkını hissetmezsiniz zaten. Ben Steelseries kullandığım için önerdim bunu, gayet memnunum şuan. Fakat sizin attığınız da alınabilir gibi duruyor. İnceleme videolarını izleyerek kesin karar verebilirsiniz.

Attığınız 250 IPS 50 G benim attığım 450 IPS 50 G. Mousepad'iniz çok iyi değilse bu IPS farkını hissetmezsiniz zaten. Ben Steelseries kullandığım için önerdim bunu, gayet memnunum şuan. Fakat sizin attığınız da alınabilir gibi duruyor. İnceleme videolarını izleyerek kesin karar verebilirsiniz.
Ben biraz estetik konusunda takıntılıyım, delikli olması daha iyi hissettiriyor bana ondan söyledim

Steelseries alacaksanız şunu da belirteyim. Bu mouse da altta bir ekran ve buton var. Buradan DPI değerini tek tuşla ayarlayabiliyorsunuz. Fakat bu ekran ister kullanın ister kullanmayın çok ince bir çınlama sesi yapıyor. Bu mouse'un kronik sorunu. Kulaklık falan takarken asla duyulmuyor, kulağınızı mouse'a yakınlaştırmanız lazım. Ancak öyle duyuluyor. Abartı bir ses değil.

Ben biraz estetik konusunda takıntılıyım, delikli olması daha iyi hissettiriyor bana ondan söyledim
Sizin kararınız tabi ki de.

boşver trleri şu deluxa bakabilirisn bütçe varsa bak ona yoksa temudan bakabilirsin

boşver trleri şu deluxa bakabilirisn bütçe varsa bak ona yoksa temudan bakabilirsin
Şu arkadaşın attığı delux pro çok hoşuma gitti memnun eder mi sizce?, bir sorunu var mıdır

Şu arkadaşın attığı delux pro çok hoşuma gitti memnun eder mi sizce?, bir sorunu var mıdır
yok güzel mouse öyle bi sorun olmaz ama dediğim gibi bekleyebilirseniz temudan alıp uygunada getirebilirsinzi tabi noldu şu gümrük işleri bilmiyorum ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,619
Üyeler
183,146
Son üye
TalhaBozkurt1907
Geri