hocam güzel öneri de şu daha iyi sankiTrendyol Bütçeyi aşıyor fakat bunu tavsiye ederim.
Attığınız 250 IPS 50 G benim attığım 450 IPS 50 G. Mousepad'iniz çok iyi değilse bu IPS farkını hissetmezsiniz zaten. Ben Steelseries kullandığım için önerdim bunu, gayet memnunum şuan. Fakat sizin attığınız da alınabilir gibi duruyor. İnceleme videolarını izleyerek kesin karar verebilirsiniz.iyzico ile pek uğraşmak istemiyorum açıkçası ona göre öneri yapsanız iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam güzel öneri de şu daha iyi sanki
![]()
Glorious Model O Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Model O Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model O Mat RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 939,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben biraz estetik konusunda takıntılıyım, delikli olması daha iyi hissettiriyor bana ondan söyledimAttığınız 250 IPS 50 G benim attığım 450 IPS 50 G. Mousepad'iniz çok iyi değilse bu IPS farkını hissetmezsiniz zaten. Ben Steelseries kullandığım için önerdim bunu, gayet memnunum şuan. Fakat sizin attığınız da alınabilir gibi duruyor. İnceleme videolarını izleyerek kesin karar verebilirsiniz.
Sizin kararınız tabi ki de.Ben biraz estetik konusunda takıntılıyım, delikli olması daha iyi hissettiriyor bana ondan söyledim
Prime + sorunlu bir ürünTrendyol Bütçeyi aşıyor fakat bunu tavsiye ederim.
Ne sorunu var?Prime + sorunlu bir ürün
yok güzel mouse öyle bi sorun olmaz ama dediğim gibi bekleyebilirseniz temudan alıp uygunada getirebilirsinzi tabi noldu şu gümrük işleri bilmiyorum amaŞu arkadaşın attığı delux pro çok hoşuma gitti memnun eder mi sizce?, bir sorunu var mıdır