o paraya kablosuz olamaz ama kabloluda steelseries prime kesinlikebaşlıkta yazdığı gibi 600 TL ye kadar mouse kablosuz olursa güzel olur
kablolu uzun süre kullandım artık biraz daha rahat olsun istiyorum o yüzden kablosuz tercihimKablosuz plucak bide
amazonda filan var ama güvenemedim nasıldır.o paraya kablosuz olamaz ama kabloluda steelseries prime kesinlike
takip ediyorum bu kasım ayında indirimde güzel bir şey yakalaya bilirim inşallaharadığın fiyata şu sharklı marklı markalar var. onlarır indirimle yakalarsa anca olur. Geçenlerde 750 liraya inmişti. Forumu takip et gene gelir belki. Razer gibi markalarda o fiyata kablolusunu anca alırsın. İkinci el düşünürsen orası ayrı. Tavsiye de etmem.
amazon 1 günde yolluyor ama media market varsa yakınıda gidip almanı tavsiye ederimkablosu çok hafif ve uzunb kablosuz gibikablolu uzun süre kullandım artık biraz daha rahat olsun istiyorum o yüzden kablosuz tercihim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
amazonda filan var ama güvenemedim nasıldır.
orda 650 tl diye biliyorumvatan çalışanıyım zaten buradan personel indirimi ile alabilirim varsa
Amazonda şimdiye kadar sıkıntı yaşamadın. Hollanda'dan da ürün sipariş ettiğim oldu. 1 haftada geldikablolu uzun süre kullandım artık biraz daha rahat olsun istiyorum o yüzden kablosuz tercihim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
amazonda filan var ama güvenemedim nasıldır.
rival3 mü prime mi pekio paraya kablosuz olamaz ama kabloluda steelseries prime kesinlike
prime fps oyunları için daha iyi deniyorrival3 mü prime mi peki
onu arkadaşım aldı hiç memnum değilhavit ms963wb var ama bilmyiorum bende almayı planlıyorum şuan