Çözüldü✓ 800 TL ye kadar kablosuz gaming mouse

DarkQuell

80+
Reaksiyon skoru
148
Bütçe
800
başlıkta yazdığı gibi 600 tl ye kadar mouse kablosuz olursa güzel olur

Kablosuz plucak bide

aradığın fiyata şu sharklı marklı markalar var. onlarır indirimle yakalarsa anca olur. Geçenlerde 750 liraya inmişti. Forumu takip et gene gelir belki. Razer gibi markalarda o fiyata kablolusunu anca alırsın. İkinci el düşünürsen orası ayrı. Tavsiye de etmem.

aradığın fiyata şu sharklı marklı markalar var. onlarır indirimle yakalarsa anca olur. Geçenlerde 750 liraya inmişti. Forumu takip et gene gelir belki. Razer gibi markalarda o fiyata kablolusunu anca alırsın. İkinci el düşünürsen orası ayrı. Tavsiye de etmem.
takip ediyorum bu kasım ayında indirimde güzel bir şey yakalaya bilirim inşallah

kablolu uzun süre kullandım artık biraz daha rahat olsun istiyorum o yüzden kablosuz tercihim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amazonda filan var ama güvenemedim nasıldır.
amazon 1 günde yolluyor ama media market varsa yakınıda gidip almanı tavsiye ederimkablosu çok hafif ve uzunb kablosuz gibi

amazon 1 günde yolluyor ama media market varsa yakınıda gidip almanı tavsiye ederimkablosu çok hafif ve uzunb kablosuz gibi
vatan çalışanıyım zaten buradan personel indirimi ile alabilirim varsa

kablolu uzun süre kullandım artık biraz daha rahat olsun istiyorum o yüzden kablosuz tercihim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amazonda filan var ama güvenemedim nasıldır.
Amazonda şimdiye kadar sıkıntı yaşamadın. Hollanda'dan da ürün sipariş ettiğim oldu. 1 haftada geldi

Geri