Yardım 800 tl ye klavye önerisi

abdullah abi incelemişti. videoyu izlersin içine sinerse alırsın
Post automatically merged:

şu anki fiyat 2019 modelinin 900 TL normal olan 600 TL bu fiyatlara değer mi
Çok pardon isimleri karıştırdım kulaklıktan bahsediyormuşsun onu kuzenim bedavaya verdi fiyatına değermi pek emin değilim ama bence daha iyileri vardır gibi ama memnunum kulaklıktan da

Çok pardon isimleri karıştırdım kulaklıktan bahsediyormuşsun onu kuzenim bedavaya verdi fiyatına değermi pek emin değilim ama bence daha iyileri vardır gibi ama memnunum kulaklıktan da
Mousedan bahsediyorsun sanmıştım ilk onu 180 e aldım kulaklık kuzen bedavaya verdi o pek sevmemiş yaşından dolayı da olabilir

Markayı pek bilmiyorum ama çok önerildiğini gordum switchler kaliteli mi bozulma sorunu olurmu
Valla pek bozulanı görmedim ek olarak ünlü bir firmadır.
Forumda kullanan vardır bir sürü.

Valla pek bozulanı görmedim ek olarak ünlü bir firmadır.
Forumda kullanan vardır bir sürü.
Tuşların tek tek aydınlatması var mı acaba diger istediğim özellikler yok galiba ama tek tek aydinlatma olmasını kesin istiyorum

İstediğim özellikler var ama hangi switch markası var acaba outemu ise pek kaliteli değil diyorlardı
Evet muhtemelen outemu.
Res switch klavye fazla yok piyasada scope rx var asusun bende olan o da 1200₺ falan

Evet muhtemelen outemu.
Res switch klavye fazla yok piyasada scope rx var asusun bende olan o da 1200₺ falan
O zaman xpg ve scope rx 800 civarına düşmesini beklicem gibi bişi daha sorucam asus rog strix flare blue switch ama 850 tl belki 800 bile olur alınır mı sence normalde Akakçe de 1700 gösteriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,824
Üyeler
190,983
Son üye
c9lykia
Geri